![]() |
Kiedyś wymieniałem końcówkę wydechu w swoim samochodzie. Bez kanału, na drobnym pochyleniu, spoko poszło i jak już kończe patrze ... dziura w tym nowym tłumiku ... myśle se kurwa mac tyle roboty w ciezkich warunkach na nic i demontuje żeby reklamować :dizzy: zdemontowałem i patrze co tam w sieci piszą ... no i dziura jednak specjalna, nie do reklamacji :mur: ale opanowałem montaż dzięki temu lepiej :D
|
całe życie się człowiek uczy :D wcześniej w moto nie zwracałem na to uwagi, dopiero teraz przez tą rudą:D nie sprawdzałęm, czy będzie woda stamtąd wylatywać, boi Zielony Szerszeń dziś brał pierwszą kąpiel:D przyłożyłem tylko palucha i dmucha stamtąd
|
6 Załącznik(ów)
Pierwsze wrazenia - trzeba ryzyka krecic i wtedy jakks to jedzie.
Jest kilka elementow wkurzajacych jak np. kiera i maly zapas przewodow (hamulcowych, linek gazu itp.) - wyszlo przy montazu podwyzszenia 35mm i innej kiery. Jesli chodzi o hanbary Acerbisa to uwazam ze lepiej dolozyc do Buckbustersow (lepsze przegubowe mocowania). |
4 Załącznik(ów)
Jeździmyyyyy!
|
4 Załącznik(ów)
Heja,
Poszukuje dwoch Hondowskich wsuwek zenskich. |
1 Załącznik(ów)
z tego co kojarzę to ktoś chyba kupował te mocowania handbarów - mógłby się podzielić jak się to sprawuje i czy produkt montuje się bez problemowo i do półek i do handbarów.
|
Ja mam takie ale w 450X. Montaż bezproblemowy.
|
Cytat:
|
Same plusy w mojej ocenie. Zdecydowanie sztywniejsze, nie zabiera miejsca na kierze na montaż akcesoriów. Mam to 5 lat chyba, nie wiem ile gleb i nigdy nie musiałem tego poprawiać jak w przypadku tych montowanych na kierownicy. Dla mnie super rozwiązanie.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49. |