![]() |
Pamiętajcie o zdjęciach ze swoich największych podróży :D
|
Cytat:
|
Aktualizacja:
1. KML + Magda 2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 9. Arturro007 10 Grzegorz rd04 11. Specnaz 12. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 13. Arturo 14. Gekon 15. marchewa9 + rodrigez i tomek 16. Agent 17. Kici + Ola 18. bartol 19 wojtek ktm + plecak 20. Transglobal - będę w piątek ....chyba że mnie "coś" po drodze zatrzyma;) |
Skoro goście będą już w piątek. W sobotę proponujemy wycieczkę po okolicy - około 120km
Przewodnikiem będzie Danek W programie zwiedzanie mariny w Nowej Soli, pałacyku w Drwalewicach, ruin kościoła w Długich, kościółka na wzgórzu Św.Anny, płaskorzeźb na fasadzie kościoła w Kurowie Wielkim i ewentualnie dworku w Dalkowie. Trasa wiedzie po Wzgórzach Dalkowskich... |
O której ta objazdówka startuje?
|
Naczelny startuje. Powinienem dotrzeć na 3cią w nocy :)
|
No właśnie o której zaczyna się coś dziać? Bo nie wiem czy zrywać się z rańca, czy będzie można pospać?
|
Przyłączam się do pytania Diverka. O której startuje wycieczka krajoznawcza?
Aktualizacja: 1. KML + Magda 2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 9. Arturro007 10 Grzegorz rd04 11. Specnaz 12. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 13. Arturo 14. Gekon 15. marchewa9 + rodrigez i tomek 16. Agent 17. Kici + Ola 18. bartol 19 wojtek ktm + plecak 20. Transglobal - będę w piątek ....chyba że mnie "coś" po drodze zatrzyma 21. malina |
Hejo! Ja właśnie wróciłem z pierwszego posiedzenia :-) Wysłuchaliśmy opowieści z eskapad pana Stefana - kustosza zamku - który sam jest wielkim globtroterem starej daty. Przemierzył Polskę wszerz i wzdłuż rowerem i pieszo, a także pół Europy! Elbrus i takie tam... :D Jak wracaliśmy Księżyc ukazał nam swą rozpromienioną facjatę :D
Jak zdążycie przed 13, to zabierzecie się na wycieczkę po naszej okolicy! Zapraszamy! |
Poznań, Racibórz już na miejscu, Żywiec w drodze :)
Zapowiada się super pogoda i super spotkanie |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |