Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Africa Twin Agro Disco (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=126)

Pawel_z_Jasla 20.04.2008 12:23

Super było - Ja niestety musiałem wczoraj opóścić po angielsku Wasze najzacniejsze towarzystwo:Thumbs_Up: gdyż czasem trzeba i w domu pomieszkać. W każdym razie, jak zwykle warto było, choć na te kilka godzin w piątkowy wieczór się spotkać. Wczorajsza droga do domu to samotne 400 km. w ciągłej ulewie ale grzały mnie wspomnienia i nie do końca odparowany z organizmu ... W każdym razie szacunek dla organizatorów i wszystkich obecnych /Wasilczuk + małżonka i grupa autochtonów WIELKIE BRAWA/ DZIĘKI za MEGA WYPASIONĄ IMPREZE:dizzy:

Ps.
Z uwagi na szkodliwy dla kory mózgowej charakter działania alkoholu zwracam się z prośbą do szczęśliwego znalazcy butów OXTAR /kolor czarny z chyba?? białym napisem/ o kontakt na tel. 600 831 641. Żeby jasne było: to nie moje buty bo Ja swoje cały czas na przeszczepach miałem ale Jasia, którego do Jasła dowiózł wraz z motorem Adagio na pace :vis:i który teraz żałobe po swoich butach i moim orginalnym zestawie kluczy serwisowych nosi hehehehehe - w każdym razie w sprawie "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" za wszelkie info wdzieczny dozgonnie będę aaaaaa i mam nadzieje, że drugi komplet kluczy wrócił w ręce właściciela czyli Motomaniaka a moi współlokatorzy dostali sie jakoś do domku nr 32 - za wszystkie utrudnienia w imieniu detergentu ze szklanego opakowania :oldman:PRZEPRASZAM

Jarek 20.04.2008 15:26

Dołączam się do textów Pawła- serdeczne dzięki dla Wasilczuków i spółki za Agro Disco- ja już w domu, suszę tyłek przy kominku...a co do butów Jasia- on ich nie zgubił, tylko zapomniał zabrać z szafy domku nr 23....dałem je ekipie z Przeworska /mazy/- , a poza tym Jasio już wie, dzwonił do mnie...no, takie fakty też maja miejsce....czasami ::):)- pzdr

Gregor 20.04.2008 16:21

Wielkie podziękowania dla Wasilczuka , Grażynki i całej ekipy z Podlasia , impreza była SUPER:brawo::brawo::brawo:. Szkoda tylko ze w sobotę musieliśmy się zwinąć.
Spławiku kadarka kadarką ale ten miejscowy napitek:chleje: to był dopiero:dizzy::haha2:

klanol 20.04.2008 16:47

przyłączam się do podziękowań za włożony trud oraz morze cierpliwości :) do szybkiego zobaczenia :) http://picasaweb.google.pl/Marcin.Kl...aTwinAgroDisco kilka fotek tak na szybko :)

firefighter80 20.04.2008 16:50

Już w domu:) Dzięki dla wasilczuków, szymona, i całej podlaskiej ekipy:)
Fajnie było znów was wszystkich widzieć:) Do szybkiego zobaczenia:)
firefighter80 & Cicha
pazdrlawiaju

ramires 20.04.2008 16:50

Mało zdjęć!!!!!!!!!!

Magnus 20.04.2008 18:03

no i dom :( szkoda ze tak szybko to minelo bo impreza byla odjechana na maxa :D Wasil,Grazyna,Szymon,Darek i reszta podlaskiej ekipy WIELKIE DZIEKI !!!! i do wstreciu ;)
:bow::bow::bow:

PS Klanol mamy twoj worek-podaj adres na priv to wyslemy poczta :)

mirek 20.04.2008 19:21

Grupa Uć dojechała, co prawda na mokro, ale szczęśliwie.
Impreza Super
Wielkie podziękowania dla Wasyla i całej grupy z Podlasia.
Miło było znowu Was zobaczyć.

wasilczuk 20.04.2008 19:23

największe podziękowania należą się Wam wszystkim bo to Wy tworzycie ten klimat.
ja wszystko zawdzięczam mojej kochanej żonie. bez niej bym skisł z tym wszystkim.
ogromne podziękowania dla Szymona, Dara, Huberta i reszty za współorganizację.
Organizacja tej imprezy to był dla nas zaszczyt. jesteśmy zjebani ale szczęśliwi;)
pomimo spraw organizacyjnych na głowie bawiłem się przezajebiście;)

znaleziono tel kom ale już wiemy co i jak z nim. butów szukaliśmy ale jak widzę już się wyjaśniło. znaleźliśmy buty rozmiar 45 HI- TEC (czyżby kogoś z nich wyrwało?)
panie które teraz sprzątają ten cały grunwald mają do mnie namiar więc jak coś znajdą to napiszę. jeżeli ktoś wziął przez przypadek kluczyk od domku proszę o odesłanie.
p.s. wódko pozwól żyć

Magnus 20.04.2008 19:32

Nasze zdjecia-milego ogladania :lukacz::friday:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57.