![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajnie było... Bardzo fajnie... Zaczynam coraz poważniej myśleć o mniej śliskich oponach :) Może ktoś ma na zbyciu? :D Tylko uwaga.. z przodu mam 19... Naczelny, dzięki za foty! pięknie udokumentowana moja przygoda :D Ale nie nagrałeś, jak za pierwszym razem odpalam z kopa kata :D A mogłoby to mnie przynajmniej w małym stopniu zrehabilitować po nieudanym podejściu do dzika cheńkowego... Raf, pięknie bierzesz zakręty... zapomniałam Ci tego powiedzieć, będzie mi się to śniło po nocach... po prostu kunszt :) spojrzę na moje fotki i coś dorzucę od siebie... Ja też dotarłam do domu. pozdrosy!!! |
moge odebrac w Kato dla Mijamoto, bedzie powod do spotkania na Błedowskiej ;)
|
ok, zrobimy akcję w przyszłym tyg., dobra? Tutaj fotki ode mnie: https://picasaweb.google.com/1154477...kaLusterka2406
:) |
12 Załącznik(ów)
Parę fotek
Nocujemy u Rafa Załącznik 32209 Miras planuje trasę na jutro. :D Załącznik 32206 Ten potwór był z nami w pokoju. Dobrze że był za kratami.:cold::cold: Załącznik 32216 Śniadanko Załącznik 32207 No i w drogę Załącznik 32208 Spotkanie na śluzie tak jak planowaliśmy Załącznik 32213 Załącznik 32217 I dalej to już wg śladu Naczelnego filozofa. Chłopaki uczą się Oziego Załącznik 32210 Jechaliśmy wg zielonych kropek więc ...... nie wiemy gdzie to było :D Załącznik 32211 Załącznik 32212 Trochę popadało i dzięki temu była lepsza zabawa ;) Załącznik 32214 Dreed schował się za drzewem przed leśniczym Załącznik 32215 CDN ...... kiedyś ;) |
Rychu, a gdzie moja gleba z zawrotką ??
|
... będzie będzie ;)
|
Super wypad i proszę o więcej fotek! :D
PS: kto jest posiadaczek pomarańczowo czarnej Afri? |
1 Załącznik(ów)
Posiadaczem pomarańczowo-czarnej Afry jest Raf - obrzarciuch i intrygant pierogowy :D
|
2 Załącznik(ów)
Miras proszę przeliczyć pierogi :D:D:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |