![]() |
Cytat:
|
Ja też muszę odpaść :(, z racji strat po kradzieży w czarnogórze liczę teraz każde 5 zł. A tu impreza 130 paliwo ze 300 z dojazdami i jeszcze jakieś wyskoki... nie dam rady teraz :/. Ponadto nawet nie mam w czym jechać... w albanii jechałem w polówce :P ale tu teraz znacznie chłodniej.
|
Witamy następnego kolegę w szacownym gronie sponsorów
Dzięki Krystek. |
Kolejny sponsor uatrakcyjni naszą imprezę.
Moto-Skater - Sklep z częściami i akcesoriami motocyklowymi http://allegro.pl/sklep/25091165_moto-skater - uszczelniacze olejowe lag, - filtr oleju - dźwignię sprzęgła NOWY SKLEP ALE DOŚWIADCZONA EKIPA !!!! Polecam, robiłem u nich zakupy i wiedzą czym kaczka wodę pije ;) Jeszcze wielka prośba. Podawajcie w przelewach swoje nicki forumowe(mam przypadek nicka który nie istnieje na naszym forum) |
Domków 4 osobowych - BRAK
Wszystkie zarezerwowane |
Szczegółu dotyczące trasy OFFROAD.
Część dla lekkich maszyn i zaawansowanych jeźdźców. Przygotowaliśmy OS. Będzie to pętelka - czasówka. Umiejscowiona jest w dość wymagającym terenie. Nudzić się nie będziecie :) OS zostanie stworzony tylko dla lekkich maszyn. Po prostu duże sprzęty jak Afryki nie dadzą rady. Proszę się nie obrażać, ale staraliśmy się wymyślić dość wymagający teren. Na naszych spotkaniach zakończeniowo - rozpoczeniowych jest coraz więcej lekkich sprzętów, które się nudzą na trasach dla ciężkich turystycznych mastodontów. Są jacyś chętni na taki OS?? :) Pewnie wszyscy na Szuter Party u Bloba ;) Wielka prośba do uczestników tras OFF. Proszę o bezwzględne stosowanie się do naszych uwag co do poruszania się po trasie. Mamy pozwolenie na przejazd, ale będą nam patrzeć na ręce. Jeden zrobi głupotę i mamy pozamiatane na ewentualne następne imprezy. Dojazd z i do ośrodka drogami publicznymi i udostępnionymi dla ruchu kołowego. Nie ma mowy o dzikim przejeździe przez las. Na razie tyle :) O trasie dla dużych sprzętów wkrótce. |
fajnym pomyslem była by pentla czasowa dla wszytkich, z podziałem na klasy.
tor dla wścieklaków na zlocie afryk, może się nie przyjąć.... tak mi się wydaje :) |
No i wyszło jak zwykle , taka praca że prawie wszystkie weckendy rozbite.
Niestety 5 i 6.10 mam wyjazdy , a trochę za daleko żeby na chwilę wpaść. |
ex trasa dla większych motocykli będzie inna, dłuższa i dużo mniej intensywna.
OS dla mniejszych maszyn jest specjalnie zrobiony dość "intensywny" ale przez to jest dużo krótszy. Weźcie suche skarpety na zmianę ;) |
poszła kasiuta za dwie osoby
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |