![]() |
...[*][*][*]...
|
Żegnaj, strasznie boli...
|
Nie sposob wyobrazic sobie bol jaki przezywa teraz rodzina i najlbizsi. Oby jakas wyzsza sila miala ich w swojej opiece. Najszczersze kondolencje.
Ania na pewno jest juz po tej lepszej stronie i gdzies tam z gory sie do nas usmiecha. |
Żal i smutek[*].Szczere wyrazy współczucia dla rodziny[*]
|
O tragedii Ani dowiedziałem się telefonicznie w poniedziałek u Szynszylla w garażu i nie byłem w stanie tego przetworzyć. Na forum odważyłem się wej¶ć dopiero dzi¶ - po ¶mierci Iziego miałem nadzieję, że długo nie będziemy musieli przeżywać podobnych dramatów. Niestety nie minęło dużo czasu i znowu feralny lipiec...
Z Ani± znali¶my się bardzo dobrze, w pewnym sensie była moj± bliĽniaczk± (mamy urodziny tego samego dnia i o zbliżonej godzinie), nie jestem w stanie teraz wyłuskać jednego konkretnego wspomnienia, za dużo było tego wszystkiego. Zupełnie jak po uderzeniu czym¶ twardym w głowę, człowiek jest otępiały. Aniu, spoczywaj w pokoju, wierzę mocno że robisz teraz wszystko to, co najbardziej lubiła¶ robić tu na dole i że spogl±dasz na nas z góry ze swoim promiennym u¶miechem. |
taki koniec drogi... ogromnie współczuję bliskim...
|
['] ['] [']
Kondolencje dla rodziny i bliskich. |
[*] Spoczywaj w Pokoju, Aniu...
Kondolencje dla Rodziny i Bliskich |
choć nie znałem osobi¶cie Ani ,tak smutna wiadomo¶ć bardzo mn± wstrz±snęła.
Ogromne wyrazy współczucia dla Rodziny i Bliskich. |
W imieniu swoim i Zoltana:
Anię poznali¶my w maju na meetingu.Tom64 za¶piewał wtedy piosenkę pamięci Marqsa i Iziego a za rok....:( To nie tak miało być!!! Mieli¶my się znowu spotkać, Zoltan "składałby zażalenie" ,Ty znowu szukałaby¶ koszulki w rozmiarze XXXL-mieli¶my się znowu z tego ¶miać a nie będziemy:( Najszczersze kondolencje dla Rodziny i Bliskich |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |