![]() |
.........
|
Mazeno nie opowiadaj takich głupot. Ja cały czas czytam, a zdjęcia oglądam po kilka razy, bo są po prostu super. Taki człowieczek jak ja, nawet nie wie, co napisać pod Twoim kolejnym wpisem, bo tylko mogę podziwiać i się zachwycać :D Mnie inspirują tacy ludzie, jak Ty. Pisz dalej :at:
|
Wklejaj a we łbie czytacza czy oglądacza zawsze coś zostaje!
|
Mazeno, weźże przestań kokietować! To jest właśnie w tym wątku dobre, że nie trzeba scrollować przez morze postów "fajnie piszesz", "dawaj dalej" itp itd.
Chodzi Ci przecież o to by inspirować, a nie zbierać laurki. Zdjęcia, zdjęciami. Krajobrazy, krajobrazami, a ja najbardziej pamietam zdjęcie rodzinne przy ognisku. Więc proszę Cie uwalniaj tutaj nadal swój strumień świadomości. Z korzyścią dla nas i pewnie również dla siebie. |
.........
|
Super film. Czekam na więcej relacji !!!
|
To że masz inny światopogląd i sposób na życie nie uprawnia Cię do walki na forum z tymi , którzy myślą i postępują inaczej , nikt do tej pory nie grzebał w tym co napisałeś i nie wycinał obraźliwych tekstów . Nikt też nie będzie Cię prosił o poszanowanie tych którzy mają odmienne zdanie w poruszanych tematach . Jeszcze jedna akcja z mykiem lub z kimś innym na kurwy i pedałów i wylatujecie .
|
.........
|
Chłopaki pogoda ma się poprawić, róbmy swoje ;) "Maul halten und weiter dienen" jak w armii CuK. Jakby co możecie mnie nawrzucać, przyjmę to na klatę...z godnościom osobistom ;)
|
Lupus, Ty grubasie! :-)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |