![]() |
jjjjjajebe... siła nas :D
|
:D Tylko weźta kto żólta pała bo to znowu pijaństwo się zapowiada bez opamiętania :chleje:
|
Wczoraj o tym na grillu na Mińskiej rozmawialiśmy... Mat weźmiesz?
|
spoko, ja stamtąd mam traskę do domu 99% iligal off polem lasem więc żółta pała mi zbędna ;)
|
Matjas,zamykaj liste.Dzik jest tylko jeden :D
|
polecimy tyraliera przez las to sie troche zagoni ;)
|
Dobrze, że przypominacie kochani.
z poszanowaniem ale nie pierdol Miszek. będziesz jechał na bani to przypadkiem skończy Ci się panowanie i wiesz... poza tym powiem Ci, że w weekendy u mnie na wsi niebieskie chłopaki pogtrafia stać na szutrówkach. kontrolują KAŻDEGO - zwłaszcza rowery o motocyklach czy quadach nie wspomnę. każdy ma swój rozum ale realia są takie jakie sa a każdy ma swoją pulę szczęscia. weźcie pałę. wiela to teraz?? 150,-? Dzieju? ew. każdy będzie płacił 2PLN od dmuchnięcia... sam w Popowie padłbym lekko na 14PLN jak nie więcej. matjas p.s. jak już widzę Parysa na liście to wezmę dla Ciebie specjalnie łupak synek, żebyśmy znowu po szpitalach nie jeździli :D |
Quote mi cuś nie hula,upraszam o dopisanie mnie do listy.
Łóżko ,pod łóżkiem, lub podłoga |
żółta pała jest mi również nie potrzebna ze względów takich że niekoniecznie działą na wszystkie używki ;) zresztą nie pamiętam już kiedy ostatnio wstałem na kacu, na akcu źle się jeździ nie wszystko ogarnia :)
|
qwa, ja juz 8lat nie mam kaca ;P
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |