Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Zakończenie sezonu w Afryce - podsumowanie (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=1929)

podos 02.12.2008 13:58

dla mnie git.

Zostawmy ten temat do piątku i jak nie bedzie jakis zdecydowanych "NIE" ze strony składkowiczów to idziemy w to.

chinol 02.12.2008 15:07

ale ja chciałem gaśnicę spałcić sam bo się nią trochę bawiłem tylko nie wiem ile mam wpłacić ;/

zbyszek_africa 03.12.2008 13:49

JareG napisał:
To moze jakis maly kompromis: zeby sprawe szybko zakonczyc kasa dla Ramiresa z konta forumowego, a wszyscy chetni obecni na imprezie co laska na konto. Zas skladki swoja droga :)

To dobre rozwiązanie i wytrącimy ew.argument, że na najepkę to to mamy z kasy, a dla dzieci to nie. Także Ramires sam nie może odpowiadać finansowo i moralnie za trzodę imprezowników.
Ja deklaruję się wysłać przelew na konto forumowe:
30zł-składka forum

30zł-posprzątanie krajobrazu po bitwie

Ps.Podos jeśli możesz to podrzuć mi nr.konta, gdzieś miałem ale wcieło

pozdr.

pałeł 03.12.2008 18:23

powiem wam ze sie podłamałem troche
tymbardziej ze staram sie cos dla was na nowy rok zdziałać
dopiero teraz odgrzebałem ten temat i teraz wiem czemu ramires pytał czy sie biore do roboty cóz bedzie tzreba uwzglednic wszystkie rady w tym watku :)

Ropuch 05.12.2008 21:20

Podać mi tu proszę na jaki numer konta mogę wpłacić kasę (50zł) za straty z mojej strony....forumowe 30zł wiem gdzie puścić :) pisać i to szybko póki nie kupiłem prezentów pod choinkę :)
Wesołego Alleluja :)
Strażak Ropuch

JareG 05.12.2008 22:16

Cytat:

Napisał Ropuch (Post 34569)
Podać mi tu proszę na jaki numer konta
(..)
Strażak Ropuch

I przywozisz ze soba gasnice na kazda nastepna impreze, tak profilaktycznie ;):D:D

Ropuch 05.12.2008 22:20

...da się zrobić :)

e200g_ 05.12.2008 22:24

Cytat:

Napisał JareG (Post 34584)
I przywozisz ze soba gasnice na kazda nastepna impreze, tak profilaktycznie ;):D:D

Niech lepiej w miejsce gaśnicy, kolega Ropuch wozi ze sobą na imprezy "koc gaśniczy". Mniej strat poczyni w ten sposób, a i posprzątać łatwiej:haha2:.

Ropuch 05.12.2008 22:45

...e200g, piszesz w taki sposób jakbym to ja był winien wszystkich zarzutów i całego młyna z podsumowania spotkania !! Koc gaśniczy mi nie potrzebny, bo niczego gasić nie musiałem...skończcie już z durnymi przycinkami, bo w efekcie okazało się że straty są niewielkie !!!
Przyznam szczerze, że następnym razem (jeśli takowy w ogóle będzie miał miejsce) mocno zastanowię się czy napić się trunku w Waszym towarzystwie wypada, skoro ma to mieć później taki, a nie inny wydźwięk.....
Czekam na nr konta nie jak na wyrok lecz uczciwe podejście do tematu względem poczynionych braków...
Nie czuję się winny i nie proszę o wybaczenie, wczytałem się już w temat i to mi wystarczy....
Pozdro
R

e200g_ 05.12.2008 22:57

Cytat:

Napisał Ropuch (Post 34593)
...e200g, piszesz w taki sposób jakbym to ja był winien wszystkich zarzutów i całego młyna z podsumowania spotkania !! Koc gaśniczy mi nie potrzebny, bo niczego gasić nie musiałem...skończcie już z durnymi przycinkami, bo w efekcie okazało się że straty są niewielkie !!!
Przyznam szczerze, że następnym razem (jeśli takowy w ogóle będzie miał miejsce) mocno zastanowię się czy napić się trunku w Waszym towarzystwie wypada, skoro ma to mieć później taki, a nie inny wydźwięk.....
Czekam na nr konta nie jak na wyrok lecz uczciwe podejście do tematu względem poczynionych braków...
Nie czuję się winny i nie proszę o wybaczenie, wczytałem się już w temat i to mi wystarczy....
Pozdro
R

Widze, ze się zupełnie nie zrozumieliśmy. Pozdrawiam .

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57.