![]() |
dla mnie git.
Zostawmy ten temat do piątku i jak nie bedzie jakis zdecydowanych "NIE" ze strony składkowiczów to idziemy w to. |
ale ja chciałem gaśnicę spałcić sam bo się nią trochę bawiłem tylko nie wiem ile mam wpłacić ;/
|
JareG napisał:
To moze jakis maly kompromis: zeby sprawe szybko zakonczyc kasa dla Ramiresa z konta forumowego, a wszyscy chetni obecni na imprezie co laska na konto. Zas skladki swoja droga :) To dobre rozwiązanie i wytrącimy ew.argument, że na najepkę to to mamy z kasy, a dla dzieci to nie. Także Ramires sam nie może odpowiadać finansowo i moralnie za trzodę imprezowników. Ja deklaruję się wysłać przelew na konto forumowe: 30zł-składka forum 30zł-posprzątanie krajobrazu po bitwie Ps.Podos jeśli możesz to podrzuć mi nr.konta, gdzieś miałem ale wcieło pozdr. |
powiem wam ze sie podłamałem troche
tymbardziej ze staram sie cos dla was na nowy rok zdziałać dopiero teraz odgrzebałem ten temat i teraz wiem czemu ramires pytał czy sie biore do roboty cóz bedzie tzreba uwzglednic wszystkie rady w tym watku :) |
Podać mi tu proszę na jaki numer konta mogę wpłacić kasę (50zł) za straty z mojej strony....forumowe 30zł wiem gdzie puścić :) pisać i to szybko póki nie kupiłem prezentów pod choinkę :)
Wesołego Alleluja :) Strażak Ropuch |
Cytat:
|
...da się zrobić :)
|
Cytat:
|
...e200g, piszesz w taki sposób jakbym to ja był winien wszystkich zarzutów i całego młyna z podsumowania spotkania !! Koc gaśniczy mi nie potrzebny, bo niczego gasić nie musiałem...skończcie już z durnymi przycinkami, bo w efekcie okazało się że straty są niewielkie !!!
Przyznam szczerze, że następnym razem (jeśli takowy w ogóle będzie miał miejsce) mocno zastanowię się czy napić się trunku w Waszym towarzystwie wypada, skoro ma to mieć później taki, a nie inny wydźwięk..... Czekam na nr konta nie jak na wyrok lecz uczciwe podejście do tematu względem poczynionych braków... Nie czuję się winny i nie proszę o wybaczenie, wczytałem się już w temat i to mi wystarczy.... Pozdro R |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |