![]() |
Cytat:
|
1. Evvil Twin, XRV750, Ciężki, Warszawa
2. rafał k , SUZUKI DR 650 SE , Gostyń wielkopolska 3. magrafb, KTM LC4 adv ,Olsztyn lekki 4. Grinch, TransAlp XL700, ciężki, Łódź 5. Śluza, Africa, Ciężki, Białystok 6. Vinc18 Gostyń wlkp ciężki na kołach 7. simon1977 Tarnowskie Góry xrv750 ciężki, na kołach |
Widzę, że tu same TUŚCIOCHY pajedą..!;) I nie ma to tamto, odważnie na własnych kołach, szacun! ;)
|
znalazłem kilka tracków na maramuresz Sapanta.
http://www.gpsies.com/notepadList.do?username=xjarema może ktoś to przejrzeć i wydać opinię? szczególnie trasa o długości 254 km |
1. Evvil Twin, XRV750, Ciężki, Warszawa
2. rafał k , KTM LC4 ADV , Gostyń wielkopolska 3. magrafb, KTM LC4 adv ,Olsztyn lekki 4. Grinch, TransAlp XL700, ciężki, Łódź 5. Śluza, Africa, Ciężki, Białystok 6. Vinc18 Gostyń wlkp ciężki na kołach 7. simon1977 Tarnowskie Góry xrv750 ciężki, na kołach |
Przejechałem wiele tras w Maramures i Bistrita-Nasaud Africą . Te z traka biegną przeważnie po szutrach i ścieżkach , ale jak poleje albo ściągają drzewo to jest co robić na dużym moto . Z Sapanty zaczyna się wiele tras , cześć z nich kończy się w Negresti Oas lub Certeze , pozostałe w Baia Spire i Baia Mare a reszta w Giulesti , Desesti czy przełęczy Gutai . Bradzo fajny region do jazdy , nie za wysokie góry i w razie W kilkadziesiąt km do cywilizacji i sporo nie wymagających szutrówek .
Nie potrzeba żadnych traków , wystarczy kupić szczegółową mapę regionu po którym chcesz jeździć . |
Wystarczy trochę poszukać i wybrać coś dla siebie.. duże tego:
http://www.gpsies.com/trackList.do?z...ellaneous&lat= Po zaznaczeniu view on map łatwiej wyszukać i połączyć w całość. |
Dobra, ja już urlop zarezerwowałem :).
Jeszcze kilka modyfikacji w złomku na wiosnę i można lecieć :) 1. Evvil Twin, XRV750, Ciężki, Warszawa 2. rafał k , KTM LC4 ADV , Gostyń wielkopolska 3. magrafb, KTM LC4 adv ,Olsztyn lekki 4. Grinch, TransAlp XL700, ciężki, Łódź 5. Śluza, Africa, Ciężki, Białystok 6. Vinc18 Gostyń wlkp ciężki na kołach 7. simon1977 Tarnowskie Góry xrv750 ciężki, na kołach |
Cytat:
|
Cytat:
1. Evvil Twin, XRV750, Ciężki, Warszawa 2. rafał k , KTM LC4 ADV , Gostyń wielkopolska 3. magrafb, KTM LC4 adv ,Olsztyn lekki 4. Grinch, TransAlp XL700, ciężki, Łódź 5. Śluza, Africa, Ciężki, Białystok 6. Vinc18 Gostyń wlkp ciężki na kołach 7. simon1977 Tarnowskie Góry xrv750 ciężki, na kołach |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |