![]() |
Mishieck, a jak ta lampa z Volvo4x4, daje radę?
edit: ok dopatrzyłem się foty. nie było pytania. |
Cytat:
|
Jesteś pewien? Okazało się, że ponieważ ubiegamy się o kredyt hipoteczny, wyrobienie karty kredytowej jest w tym momencie niemile widziane:vis:
|
Cytat:
Działa to tak, ze przelewasz sobie np 150pln na te konto wirtualnej karty i płacisz. Nie jest to kredyt. Przelewasz swoje środki wiec nie ma tu mowy o kredycie. (Jesteś tez zabezpieczony bo możesz tylko z wirtualnej karty wydać te środki które na niej masz [nic na kreche ;) ] |
Ja zapłaciłem debetówką z Alior Sync bez żadnego problemu. Ale ona jest wypukła i jest to MasterCard, a nie jakieś Maestro.
|
Właśnie dostałem telefon od pani z celnego, że moja przesyłka jest już na miejscu i mam podać informacje odnośnie zawartości i czy towar jest na firmę czy prywatnie. Mogę określić na oba sposoby i teraz nie wiem czy w deklaracji wpisać prv czy firmę?? Jak myślicie? I co wpisać jako zawartość? Zabawki?
|
Cytat:
|
Bliźniak, 1 sztuka w paczce czy 2?
|
1 Załącznik(ów)
Ok już wiem jest jedna sztuka w paczce i mam maila od pani z UC, zaraz wrzucę skan. Powiedziałem na szybko pani w słuchawce, że to na użytek własny i takie coś dostałem:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |