![]() |
no weź już napisz :D chyba że... pewnie jak złodziej wsiadł na drke to ona go najpierw korkiem, potem wachą, nogi pozakleszczała podnóżkami, na gumeeeee... potem kierą w ryj... stoppie, znowu kierą w ryj... potem mu świece w nos wsadziła i zapytała czy odpalać?? czy pan odpuszcza?? ......... w sumie to nie wiem, ide po kawe.... :D
|
Ta wersja mi się podoba :D
Banditosie, może Ty przypomnisz, jaką historię usłyszałeś? Czy damy afrykanerom jeszcze trochę pogłówkować? W końcu całkiem nieźle Wam idzie :D |
Cytat:
Ale jako ze DR ma tylko jedna swieczke to wnioskuje ze trafila w sluszna dziurke- nazwijmy ja... gwiazdka ninja;) Milo gdyby bylo potem przepalenie do odcinki tak zeby zlodziejaszek do dzisiaj strzelal z wydechu! I mam nadzieje ze moja XRa tez by sie tak dzielnie opiera zlodziejowi. O afryke mniej sie martwie bo gdyby wwiercila sie swoimi 4 swiecami to nie wiem czy mialby potem na co siadac |
Hehehe... A widzisz, jednak DRacula ma świec na dwie dziurki :D Ale mogła użyć tylko jednej ;) Albo dwóm złodziejaszkom na raz...
|
pewnie jak zobaczyli Polskie blachy to uznali, że z "bielskim piwem" i z :hehehe: nie będą :osy: bo :vis:
|
jak zobaczyli Polskie blachy to oddali... za niski przebieg jak na ten rocznik... :D
|
albo zobaczyli rudą pod siedzeniem :)
|
lisicę?
|
Jakieś 20 lat temu będąc na wymianie uczniów w niemcowni po zaparkowaniu samochodu przy otwartym basenie jeden z "polskich niemców" wrócił do samochodu i na tylnej półce rozłożył szalik z napisem "POLSKA". Stwierdził, że teraz mu samochodu nie ruszą, bo to "turecka" dzielnica. Może coś w tym jest :confused:
|
Graphia..? lisicę?? żeby tylko... :D przynajmniej już wiadomo czemu drka uratowana... złodzieje odpuścili... po tym co zobaczyli pod siodłem... drka została, panią ochroniarz zabrali... :dizzy:
http://assets.motivationalgenerator....ead-ff8f23.jpg |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |