![]() |
Fajna!
|
Czy bedzie można zostawic starą Afrę w rozliczeniu u dilera? :0 Oczywiście stara AT ma zawsze wartość dodaną -sentymentalną co powinni brać przy ustalaniu ceny.
|
Jeżeli te liczby to prawda...moc, waga itp. To chyba po raz pierwszy w życiu kupię nowy motocykl... Właściwie to ciekawe jak to jest miec nówkę?:) A może zrobimy zakup flotowy...50 sztuk dla Forum?;)
|
Cytat:
Jezeli znajdzie sie choc czterech chetnych na zakup i ja bede piaty, to mam 9% discont na honde.Zakupy w UK ,ale mozna wybrac dowolny model, z kierownica po kontynentalnej stronie.;) Kwestia papierkow jest prosta. Kto by wzial udzial w zakupie zbiorowym niech sie wpisze? Pisze serio :) |
Moze najpierw domene www.africatwincrf.pl albo africatwin1000.pl wykupic ? Dzieju, masz jaka kase?? :D
|
Jak juz bedziecie kupowac to trzeba dobrze sie rozejzec w innych krajach tez. Moze sie okazac, ze gra warta swieczki bo np. w Szwajcarii VAT 8%. Duzo bedzie tez zalezalo od kursu walut.
No i jakby tak z 10ciu chetnych to raczej by nam dogadzali :-) |
No proszę, nie dziwię się że szyderczy wątek o BMW cieszy się tutaj takim powodzeniem, skoro taka rzesza wyznawców już z góry deklaruje zakup nowej Afri na podstawie wyssanych z palca obietnic i skanu szkicu koncepcyjnego umieszczonego w germańskiej gazecie :). Tak, tak, szykujcie już swoje nerki i wątroby, a najlepiej sprzedawajcie je zawczasu, bo przy takiej planowanej, nagłej ich podaży na rynku ceny polecą w dół i może Wam zabraknąć na ten piękny sen, który się na tych "zdjęciach" rozpościera :).
|
Też uważam, że motorrad łechce na zamówienie hondy wszystkie skryte marzenia posiadaczy królówek... a jak zobaczymy nową afre to będzie:convulsion:
|
Cytat:
Pozatym forum trochę sie ożywi, bo większość to nie na temat afrykański. NO i mamy anniversary 10th FAT, ale z zabaw lipa :(to może na ten jubileum wypuszczą nam nową Afryczkę (z wszystkimi jej nowoczesnymi marketongowo-księgowo -wadami) |
Cytat:
A dlaczego to takie dziwne,ze sie szykjemy? Japonce zarejestrowali znak towarowy "africa twin" na Stany na przyszly rok, przecieki w prasie ( superlatywnie),Jakies szkice zapodane itp.Jakies komentarze i przecieki juz zeszlego roku byly ze strony dzialu marketingu hondy. No a co ma nimiecka gazeta zrobic wiecej, niz przedstawic jakis mglisty kawalek opowiastki i szkic. Sie hondzie nie naraza na proces za szpiegostwo przemyslowe przecie. Tyle mieli , ze se dorysowali zazdrosnie te swoje krzywe swiatla i kratke w owiewce. Mi sie nie podoba innym moze sie by podobalo ;) A maja radoche , ze cos od siebie napisali i byli pierwsi.Po prostu takie trendy teraz panuja. Co do nerek to moja juz dawno w sloiku z lodem czeka jedna, sklonowana ;) I przyznasz, ze obietnic nie da sie wyssac ? Spoko,to tylko nowa honda, Wasze gjejesy jakos to zniosa .. :at: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |