![]() |
Cześć panowie jako że jestem na tym forum nowy i nieobyty w wojażach może ktoś by mnie podholował w pobliże zlotu a tak konkretnie z okolic wawy , oczywiście łapówki i wkupne w zacne grono obowiązkowe z mojej strony:)
|
Cześć panowie jako że jestem na tym forum nowy i nieobyty w wojażach może ktoś by mnie podholował w pobliże zlotu a tak konkretnie z okolic wawy , oczywiście łapówki i wkupne w zacne grono obowiązkowe z mojej strony
Witaj. W naszym gronie panuje zasada ZEEERO CHAAAMSTWA a tylko koleżeńskosć i dobra zabawa. Jeżeli dostosujesz się do tych zasad to zawsze będziesz mile widziany na podlasiu. Sporo kolegów jedzie z okolic Warszawy i zapewne ktos ci pomoże. Te towarzystwo nigdy nikogo nie pozostawia bez pomocy. Wiatam i życzę koledze aby został przywitany nie gorzej niż ja i wielu innych kolegów.:Thumbs_Up:
|
Podoba mi sie ta solidarnosc ludzi z forum:)
|
Dzieki panowie, nie wiem dokładnie o której w piątek będzie godzina zbiórki jak organizatorzy to widzą ,jeśli ktoś może niech podpowie , jak się umawiacie czy na priv,czy na telefon ja prawdopodobnie będę około 10gotowy do startu tak na 80% , w razie W i tak dojadę tylko dajcie mi namiar to jest mój nr 795170480
|
Cytat:
Ja mam tylko pytanie skromne do Nich, czy zadeklarowani abstynenci bedo miłe widziani? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już to kiedyś pisałem ale napiszę jeszcze raz i pewnie jeszcze 100 razy.
Czy to jakaś prawidłowość, że 98% głupich pytań i ponagleń jest z Warszawy? Szczerze mówiąc mamy w dupie to, że żyjecie w pośpiechu. To Wasz wybór. |
I pewnie jeszcze myślą że my tam spożywamy alkohol i jeździmy później motocyklami..
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |