![]() |
Co Ty Rupert! Każdy będzie miał dzisiaj spuchnięty ryj. Wsiadaj na motka i jedź!
|
Cytat:
|
aaa czemuż mnie nie ma na liscie jak juz dawno sie zgłaszałem :(((((
|
Bo nikt Cię nie lubi :D Chcesz być na liście to się wpisz :P
|
Z mojego rozkojarzenia sie jeszcze nie wpisałem :(
<0. yuris76 0. demolka 1. fabrizio13 2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza 9. greton 10.norbicom1+ 1(kolega) 11. Arturro007 12. Nowik mówi że też 13. Rumcajs 14. rupert 15. ŁysyDLE. 16.Słodzius będę w piątek i zostanę do soboty popołudnia. 17. Insekt i Insektowa Karolina 18.Szymek9333 |
Cytat:
|
<0. yuris76
0. demolka 1. fabrizio13 2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza 9. greton 10.norbicom1+ 1(kolega) 11. Arturro007 12. Nowik mówi że też 13. Rumcajs 14. rupert 15. ŁysyDLE. 16.Słodzius będę w piątek i zostanę do soboty popołudnia. 17. Insekt i Insektowa Karolina 18.Szymek9333 19.PiotrTMC |
5 Załącznik(ów)
Serdecznie wam wszystkich dziękuję za miłe spędzony czas :bow::bow: jak zawsze my razem stworzymy niepowtarzalna atmosfera, gdzie każdy bezinteresownie daje coś od siebie drugiemu :zdrufko::kumbaya::smoking::convulsion: :convulsion::hehehe:
Świetnie się miedzy wami czuje :):):) do zobaczenia w Kłodzko :rules: |
4 Załącznik(ów)
:):):):):)
|
Serdeczne podziękowania Fabrizio dla Ciebie i Twojej familii.
Wielkie dzięki pozostałym uczestnikom za wspólnie spędzony czas. Za offa w piątek. Za offa w sobotę. Za offa w niedzielę. :at: Niech się teraz przyzna ten co zabrał mi wejście do mojego namiotu!!! Norbi? Nie przywoź proszę następnym razem takich dziwnych i cuchnących rzeczy...:vis: Ramoneza, Kosmal i Norbi. Dzięki za szprota. Wciągnę na kolację...:haha2 : |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |