![]() |
Nie przesadzaj z tym 1100 pln. Można było kupić za 1030pln (w tym koszt przesyłki) :D. mam, na myśli Sidi ADV, nie ADV2, ale akurat tej wersji 1 szukałem (też gore)
|
Wersja 1 nie jest już produkowana. W produkcji jest aktualnie wyłącznie wersja 2.
|
Chciałbym serdecznie podziękować dobrym Elfom za wystruganie tych kaloszków ;) Mikołaj będzie miał mi co włozyć pod choinkę :D
P.S. w kwestii rozmiarówki to dość ciasne są (może się trochę rozejdą) ale myśle że 1 rozm. większy to mus brać |
Btw. Gdzie można teraz w miarę tanio zanabyć owe szlachetne papucie?
Patrzę na alledrogo, a tam za 2ki wołają ponad 1300 złociszy... :dizzy: |
Ja po długich poszukiwaniach....zakupiłem, ale używki po jednym sezonie. Cenę jednak trzymają i przestałem liczyć na jakieś wyprzedaże. Dla szukających tak jak ja jakiejś dobrej oferty, chciałem potwierdzić - należy brać o nr większe niż rozmiar buta, w których się na co dzień poruszacie.
|
Cytat:
|
Witam
Czy taka "nadwyżka" rozmiaru ogarnie juz 2x wełniane skarpety zimą? Cywilne mam 10,5 a Tech8 do powyższych zastosowań w rozmiarze 12 są idealne. Pozdr rr |
U mnie to samo było, kupiłem nr większy i jest git, myślę że podwójna wełna na stopie da radę w, dwa nr większe to w lato będziesz w nich "pływał"
|
Cytat:
|
Można ozonować.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |