![]() |
1 Załącznik(ów)
📸 poka poka sowe
|
Cytat:
|
Henry,spoko luz ,jednak XLke potrzebuję,sprawdziłem
|
Zapytam po nie wczasie te koszule jak w upały się sprawują?:confused:
|
Cytat:
Przejechalem w nich najgorsze upaly w swoim zyciu. A nie nawidze upalow i kurewsko sie w nich mecze. I powiem Ci ze testowalem rozne ciuchy brubecka, Under armour, nike srike i inne sportowe super cool bla bla bla Tylko merinos spelnil moje oczekiwania, spocisz sie to czujesz jak koszulka chlodzi a nie tylko czujesz mokry plastik na plecach. Ostatnio znajomy mnie pyta czy jakas kase dostaje za to ze tak zachwalam. Nie, nie dostaje poprostu zadna kosmiczna technologia jonow srebra nie dorowna merino i w lato i we zimę:at: Kalesony mialem ostatnio na sobie w soboty na zlocie morsów, leżą jak druga skora, poprostu miodzio cieplo i komfortowo. Tesknilem juz za tym dziwnym drapaniem/gryzieniem materialu :) |
Czy jest jeszcze opcja zakupić komplet w rozmiarze XL?
kolor dowolny |
Jak ktoś zrezygnuje to tak. Koszulki z długim rękawem będą dostępne ale jeszcze nie uruchomiliśmy produkcji na magazyn.
|
Naklejki producenta poszukuję
Motocyklista z Kamieńca Podolskiego który w 16 roku wyciągną mnie z tarapatów poszukuje producentów naklejek na motocykl ktoś? coś? Chyba trochę tego będzie.
|
Mamy przypadki braku odzewu w związku ze złożonymi zamówieniami. Czekamy na reakcję do końca tygodnia. Info o asortymencie i rozmiarach które nie zostały odebrane podamy w poniedziałek. Towar ten będzie dostępny od ręki gdyby ktoś reflektował.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |