![]() |
Czy to poważne to będzie widać za kilka lat. Na razie nie za wielki wybór jest w tej klasie więc ludzie kupują. Czekać aż wszystkie "wady" wyeliminują albo trafi do sprzedaży coś ciekawszego można w nieskończoność.
|
Eeee Plaku,przybunkrowales sie.Tu juz bicie piany do szescianu :D,a ty ze nagle masz nowa AT.Gratuluje i trzeba bedzie to oblac
|
Cytat:
gdzies 15 lat temu kupiłem tę legendę: patrola GR Y60 rd2.8t uwielbiałem go, ale po 100 tysiącach umarł mi silnik (kupiłem, jak już puszczał spaliny do chłodnicy; poszła panewka główna, ktoś z lublina panewkę dorzeźbił nitując kołnierz, łapaliśmy się z mechanixem za głowę...); rdzewiał w pisdu, mocy nie było, ciężki jak zaraza. Nie powiem, poza umarciem silnika te 100-150 tys. km zrobił i do domu wrócił, dużo przygód, ale...never again. |
Patrząc optymistycznie, za 2-3 lata NAT będzie dobrą bazą na ratbike. Customy teraz w modzie ;)
|
Cytat:
Morda sie cieszy, wiosna idzie,podlasie czeka...... jest zajebiście:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Znam udokumentowane egzemplarze z milionowym przebiegiem. Mam osobiscie dwa takie. Jeden zbliza sie do pół miliona i dalej pali na dotyk. A ramy zabezpieczone i czyste. Tylko unijne normy mogą go wyslac w czelusci zlomowiska. |
Cytat:
Tak czy srak, potem miałem Jeepa ZJ 5.2. W terenie na szosowkach szedł lepiej niż długi GR na 35" grabberach MT. I tak legenda poszła się... Sent from my G8441 using Tapatalk |
Miałem dwa Jeepy. Pierwszy i ostatni :Thumbs_Down:
Pisząc oczywiście o 4,2 miałem na myśli wolnego ssaka diesla. Mam też jedno auto - krótkiego Patrola z silnikiem 4.2 benzyna. Także legedna, ale to już inna bajka. Chleje jak głupi. Dieselek to jest to. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |