Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Afryka - zakończenie sezonu :) - pomysł (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=346)

giziu 11.09.2008 15:16

Ropuszku - nikt do Ciebie ani do całej grupy UĆ nie ma pretensji, chodziło tylko o pomoc koleżeńską. Wasza grupa zrobiła naprawdę zajebistą imprezę w Białej, wielokrotnie to powtarzałem i ciągle to będę robił.Kiedyś ktoś rzuciła hasło, że może by tak powtórzyć Białą. Rozumiem, że każdy ma jakieś obowiązki i chociaż przez chwilę posiedzieć z rodziną przy kominku.
Ramires...przy następnej wizycie w Afryce popytaj się rolników czy aby nie zasiali swoich pól, bo szkodaby było orać zasiewów - kto był na zlocie w Białej wie o co chodzi.

ramires 11.09.2008 15:21

nie mam wiedzy rolniczej, ale w pazdzierniku robi sie obsiew/zasiew (wybaczcie moja niewiedze)?

newrom 11.09.2008 15:37

No oziminę się wysiewa jakoś jesienią, u mnie w podstawówce o tym na przyrodzie uczyli :P

pozdr
newrom

ramires 11.09.2008 15:39

ja w podstawówkę kamieniami rzucalem :D

nie no, ja za szkołą bardzo przepadałem, do tego stopnia, że jak raz przepadłem to mnie pół roku nie widzieli wiec pewnie wowczas mówili o tym :D :D

PUFF 11.09.2008 16:16

Cytat:

Napisał giziu (Post 23253)
Ramires...przy następnej wizycie w Afryce popytaj się rolników czy aby nie zasiali swoich pól, bo szkodaby było orać zasiewów - kto był na zlocie w Białej wie o co chodzi.

i niech nikt nie ucieka przed policja testowym motocyklem jadac na tylnym kole ;)

hubert 11.09.2008 16:51

Bu ha ha ha :) A właśnie coś nie widać wspomnianego Landa ostatnio na forum ??

Ramires moim zdaniem nie ma co się tak nastawiać na tą Afrykę bo to przecież tylko symboliczna nazwa miejscowości. Jeśli czujesz się na siłach żeby zorganizować zakończenie sezonu to może lepiej poszukać fajnego miejsca w Twojej okolicy ? Będzie dużo prościej ...

Jeśli chodzi o organizację zlotów to grupa warszawska czuje się w obowiązku żeby w ramach podziękowania za dotychczasowe zloty z chęcią zorganizować coś u nas. Spotkaliśmy się więc w naszej świetlicy i ustaliliśmy że zakończenia niestety w tym roku nie damy rady zrobić bo mało czasu, do tego wyjazdy wrześniowe, a przy warszawskim trybie życia tylko w weekendy człowiek ma czas żeby coś załatwić.

Chętnie się za to podejmiemy zorganizować otwarcie sezonu :)

Ola 11.09.2008 17:04

Potwierdzam, potwierdzam :) Uchwaliliśmy, że czas na nas i że otwarcie następnego sezonu brzmi realistycznie. Niestety teraz, dużej części naszej szacownej grupy stolicznej ni ma... także z zakończeniem sezonu nie byłoby szans.

ramires 11.09.2008 17:38

Cytat:

Napisał hubert (Post 23263)
Ramires moim zdaniem nie ma co się tak nastawiać na tą Afrykę bo to przecież tylko symboliczna nazwa miejscowości. Jeśli czujesz się na siłach żeby zorganizować zakończenie sezonu to może lepiej poszukać fajnego miejsca w Twojej okolicy ? Będzie dużo prościej ...

Afryka prawde mówiąc znaleziona została przypadkowo, cel był taki, aby to była centralna polska i aby każdemu z dalszych niż centrum okolic było tak samo jak temu co mieszka po przeciwnej stronie Polski.

Wiesz w czym rzecz jest, że powoli zaczyna mi się odechciewać wszystkiego w związku z tym zlotem. (możesz sobie teraz podocinać Agagiio, że marudze).

Ale jak się nie obróce tak z tyłu dupa jest :mur:

Krótka decyzja wiążąca - robimy to czy olewamy temat?

Termin - połowa października albo drugi tydzien Listopada?

DANDY 11.09.2008 17:50

Robimy - chciałem powiedzieć robicie (robisz) . Ze swojej strony moge zaoferować że poprowadze jakiegoś offa - Gora Dobrzeszowska, Góra Perzowa (bez routboka) znam tamte dziury. Jeżeli oczywiście niedaleko Sielpi .

stanul 11.09.2008 17:52

polowa pazdziernika,jak dla mnie

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20.