![]() |
Telefon mam sparowany i wkurzają mnie powiadomienia, bo przychodzą też maile, można je odsłuchać. Nie miałem czasu aby połączyć nawigację z interkomem, może zrobię to jutro przed wyjazdem do Czech, a może nie będzie mi się chciało, zobaczę , jakby co to napiszę swoje spostrzeźenia.
|
Cytat:
|
Ja korzystam w połączeniu z iPhonem i wszystko działa jak należy z czego jestem zadowolony, ponieważ Tomtom Rider 550 tak nie chciał 😔
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Mam TT 550 i działa wszystko, tzn. mam sparowany telefon, nawigację i inne interkomy.
Cały czas cicho brzęczy mi muzyka z telefonu, gdy ktoś coś mówi, to muzyka tylko lekko się przycisza, a jak jest komunikat z navi, to wycisza muzykę całkowicie. |
Cytat:
Ja z braku powyższych jak również innych "dysfunkcji" systemu TT zmieniłem na XT i teraz mam to czego oczekiwałem. |
Nie wiem, ja tam podczas jazdy motocyklem nie dzwonię do ludzi, jedynie jak ktoś do mnie , to odbieram (i to już i tak jest dla mnie wypas).
Ja kupiłem TT po to, żeby mnie dobrze nawigował i raczej TYLKO jako nawigację, gdzie Garmin powiedzmy lekko kuleje pod tym względem obliczając mało logiczne trasy, co przyznają sami "garminowcy", już nie mówiąc o omijaniu korków, czyli live. |
Cytat:
Tak czy inaczej każdemu co innego pasuje i niech tak pozostanie ✌️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
Pozdrawiam :) |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:05. |