![]() |
1 Załącznik(ów)
Dzisiaj zakupiłem Motocykl taki miesięcznik :D otwieram, czytam ...czytam....czytam a tam piękny artykuł, może tylko 1/4 tego co tutaj ale jest :)Sorki za jakość zdjęcia ale nie mogłem się powstrzymać i już musiało być tutaj
|
:dizzy:
A to mnie zaskoczyles.Samce alfa i gamma nic nie powiedzieli,ze bedzie cos takiego w masmediach.Zrob zdjecia tak,zeby mozna bylo przeczytac i obejrzec foty:D |
Straszna cenzura w tej gazecie.... czy wyraz "dupa" na prawdę jest taki ordynarny? :D
|
Co oni tam powypisywali.Zacytujcie cos,bo az podskakuje na siedzeniu:vis::D
|
Nic mu nie piszcie...niech cierpi!:)
|
Cytat:
|
Sambor o godzinie 18-tej z minutami zapodal ciekawy watek.Jak myslisz kto bedzie jego glownym bohaterem????????:haha2:
|
reaktywacja
W Pacanowie kozy kują,
Więc koziołek, mądra głowa Błąka się po całym świecie, aby dojść do Pacanowa, Właśnie nową zaczął podróż by ją skończyć w Pacanowie, a co przeżyl i co widział… jak wróci to zapewne wam opowie;) W strasznym proszku jestem, a za kilka godzin mam ruszać. Patrzę na rozrzuconą kupę szpejstwa na podłodze i załamuję ręce. Aaa może siądę jeszcze na chwilę przy komputerze. No więc siadłem. Piję kawę i piszę te o to słowa. Plan jest jak zawsze szczątkowy. Ukraina, Rosja, może Mongolia, Kazachstan i grunt żebym dojechał do 30 lipca do Biszkeku gdzie mam się spotkać z ekipą Pamirską i Panią Azją z którą pojedziemy już wspólnie dalej. Co z tego wyniknie…zobaczymy;) Muszę jednak coś zrobić z tym pakowaniem…trzymajta kciuki. |
To szerokości koziołku!!!
|
Trzymaj się Bajraszu:)
Pakuj te klamoty i ruszaj w siną dal, zostaw kłopoty, pierdoły w Polsce i jako wolny człowiek jedź po horyzont... Do Biszkeku w takim czasie to zajedziesz na spoko, jeszcze będziesz miał czas tam pojeździć troszke. Ja bym pojechał przez Alma-atę do Kanoionu Czaryńskiego, objechał jezioro Jiszyk Kul, odwiedził Muzeum Przewalskiego (Karakol) i dopiero wrócił do Biszkeku:) zdrowia |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |