![]() |
LISTAL:
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. CHOMIK 4. szwedzkikucharz + Szwedka 6. bajrasz 6. wlodar +1 7. wojtekm72 + Lena 8. Mucha 9. wojtalski 10. ATomek 11. laska 12. Zagon +1 13. yonec 14. jochen 15. Witek + 2 16.Kudłacz 17.Kici 18. BABA 19. Kotrrin 20. Ferdek 21. Carlos 22. 7greg 23. myku 24. JarekAT 25. Misiek razem 30 osób |
Pogoda za oknem nie nastraja (szaro buro:Sarcastic:), ale to tylko pogoda...reszta nastrojona w 100% :D
PS. Ciężko się siedzi w robocie jak moto 10m obok:mur: |
Chomik, bardzo żałuję,że nie mogę być z wami, pozdro dla ciebie i całej ekipy
|
Droga Tszodo Afrykańska, ubolewam, że nie wpadnę. Łączę się z Wami mostem piwnym. U mnie jest już po dwudziestej więc Sibirskaja Korona w ręku. :beer2:
Pozdrawiam. |
wszyscy znokautowani, że taka cisza?? :D
|
Cytat:
Dodam tylko, że Bajrasz zawstydził TurboDymomena :D Dzięki za super imprezę. Było wyśmienicie :D |
:dizzy:ratunkuuu
|
Czyli co? Wydziobał więcej ziaren? A może moczył się dłużej?:haha2:
|
on się nasączał płynami, zresztą jak wszyscy, ale miał największą zdolność do utrzymywania tegoż płynu w organizmie dłużej niż dwóch Turbodymomenów na raz
Ale całe szczęście, że Greg wziął to na siebie. :D Dzięki za spotkanie i super towarzystwo |
Dzięki Chomiku za fajny zlocik :)
K..wa już nigdy nie przyjadę na zlot bez motocykla. Chłopaki pojechali w teren a ja musiałem zwiedzać miejscowy bar :( |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |