Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Wszystko dla Afryki (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Kierunkowskazy (zamówienie zbiorcze) (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=45565)

kjakub 19.07.2024 07:58

Kierunki dotarły.
Chciałbym złożyć reklamację! Jest tylko wariant lewy tył/prawy przód! :D

A tak serio, to wszystko w porządku - wyglądają solidnie ;)
Dzięki!

motomysz 19.07.2024 10:50

Cytat:

Napisał kjakub (Post 857049)
Kierunki dotarły.
Chciałbym złożyć reklamację! Jest tylko wariant lewy tył/prawy przód! :D

A tak serio, to wszystko w porządku - wyglądają solidnie ;)
Dzięki!

Otwieraj listę, zamówimy prawy tył i lewy przód :D

banasr 21.07.2024 21:41

Ja też jestem szczęśliwym posiadaczem nowych migaczków :)
Motomysz wielkie dzięki.:bow:

Norton 23.07.2024 13:15

Motomysz dziękuję. Miałem z przodu nowe kierunki z allegro założone 2 lata temu, ale te od Ciebie są o dużo lepsze, więc to one pójdą na przód.

motomysz 23.07.2024 20:12

Cytat:

Napisał Norton (Post 857267)
Motomysz dziękuję. Miałem z przodu nowe kierunki z allegro założone 2 lata temu, ale te od Ciebie są o dużo lepsze, więc to one pójdą na przód.

Tak, ten produkt wydaje się być conajmniej ok. Mi też przypadł do gustu.
Spoko chlopaki cieszę się że mogę chociaż w ten sposób pomóc czarnej braci :)

kjakub 24.07.2024 23:17

Panowie, kierunkowskazy fajne, ale jak przymierzyłem się do montowania, to dla lewego tylnego stwierdziłem, że przewody są trochę (15-20 cm) za krótkie...
Pewnie gdzieś pojawiał się podobny temat, ale teraz nie potrafię go zlokalizować.
Afrykę nabyłem od poprzedniego właściciela z dobrodziejstwem inwentarza, czyli m.in. stelażem pod kufry do którego są mocowane kierunki, ale wydaje mi się, że nawet w oryginalnym miejscu montażu zabrakło by dosłownie kliku centymetrów kabla. Ktoś ma jakieś doświadczenia/porady w tej kwestii? :)
Zakupiłem w elektronicznym cylindryczne ( tudzież okrągłe) konektory w celu zrobienia przedłużki, ale te konektory są odrobinę za duże w stosunku do oryginalnych i tych w nowych kierunkowskazach...

motomysz 25.07.2024 00:37

Stary, przedłuż przewody lutując, na lut termokurczliwke i po sprawie, konektory weź ze starego.

Marcin-BB 10.09.2024 15:33

Halo! Som jeszcze te kierunki? Dwie sztuki potrzebne, bo miałem na taśmie sklejone ale się Urwało:)

CzarnyEZG 10.09.2024 15:35

Cytat:

Napisał Marcin-BB (Post 860253)
Halo! Som jeszcze te kierunki? Dwie sztuki potrzebne, bo miałem na taśmie sklejone ale się Urwało:)

Peszel i czarna taśma na gada. A na to izolacja :)

Wiem co mówię :D

Marcin-BB 10.09.2024 15:43

Czarny nie da się- wiek zrobił swoje i spróchniały całkiem- wiszą na przewodach. "Babcia" ma 36 lat a ostatnie 5 spędziła pod wiatą. Chcę zrobić jej przegląd i potrzebne migacze. Mógłbym coś na sztukę założyć, ale nie chce mi się 2x grzebać

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:05.