![]() |
Nie chcę Cie straszyć Chomiku, ale ja słyszałem nie najlepszą opinię o arechinie. Otóż spędziłem w sumie 13 miesięcy na wschodzie, miałem arechin ale nie brałem go, gdyż lekarz (dobry lekarz, swego czasu pracował z reprezentacją naszych sztangistów) powiedział, że jak pół roku będę to żarł to wątrobę będę miał jak Pudzian. Może stąd niska cena tego leku.
Pozdrawiam i trzymam kciuki. |
Cytat:
|
Hej!
Byłem kilka razy w różnych częściach afryki i Azji (jeszcze wtedy nie AT) i o ile pamiętam - to arechin nie działa na afrykańskie szczepy malarii. zostaje lariam, mefloquine - chyba jakoś tak pzdr Maciej |
Cytat:
|
kurcze troche za pozno juz na takie rady - dajcie chlopakowi w spokoju wyjechać. Dlugo sie przygotowywal - a tu co rusz inna opinia. Powodzenia na trasie i najlepiej to zapie...alajcie tak zeby nic sie do Was nie przyczepiło. Bedzie dobrze!
|
Cytat:
Z ostatniej chwili. w RPA spadł śnieg :) |
Cytat:
http://wiadomosci.onet.pl/1829408,12...rach,item.html :) Zdrowia! :hello: |
Ja nie brałem nic :D podobnie jak moi znajomi. Po prostu woda butelkowana, żarcie sprawdzone i hygiena. Tylko że u mnie nie było dużo robactwa latającego.
Pozdrawiam |
Ekypa - Sambor się chciał zapytać, ale się wstydzi, no to ja jako stary bezwstydnik się zapytam za niego:
Którędy lecicie i w jakich zasadniczo ramach czasowych, bo tak się składa że będziem akurat operowac w okolicy Dln.Śl. to może Was po drodze przechwycimy i obalimy okolicznościową flaszkę zagryzając okolicznościową cebulą, coby Wam się lepiej jechało? E? E-e? Zdrowia! :hello: |
Z mapy wynika ze jada w poniedzialek dopiero i raczej przez Krakow. Mamy fajne pole w centrum miasta. Miedzy dwoma stadionami. Pewnie sie nada pod namiocik.
A tak serio to gdzie sie zamierzacie zatrzymac? Potrzebne spanie? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:39. |