Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Kwestie różne, ale podróżne. (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=80)
-   -   Motovoyager juz w sprzedazy (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=561)

Jaki 18.03.2009 10:50

Cytat:

Napisał Ronin (Post 49634)
dostaliście numer lutowy?? bądź lutowo-marcowy?? czy mój listonosz po kryjomu czyta? ;)

Ja nr lutowo-marcowy dostałem dopiero po meilu: redakcja@motovoyager.pl i dowiedziałem się, że powinienem dostać do 09,02,09 i sprawdzą co się stało. Po tygodniu dosłali listem poleconym i MAM:)
Jak do Was jeszcze nie dotarł to piszcie do nich.:umowa:

Ronin 18.03.2009 12:06

no ja do nich pisałem 4 marca..od tego czasu coś się powinno ruszyć...zostałem również poinformowany, że byłem jedną z około 100 osób, które nie dostały tego numeru...może od razu wyślą dwa numery? zaraz do nich napiszę

don_Pedro 19.03.2009 12:23

Kurde, ja też nie dostałem. Co jest!? Zaraz piszę...

Ronin 24.03.2009 19:22

no i dzwonił do mnie rano Pan z Motovoygera infomując, że skoro do dziś nie otrzymałem numeru lutowego, to dziś ponownie wysyła, tym razem poleconym...

torak 31.03.2009 22:37

Chciałem się podzielić dobrą wieścią że w przeciągu 2 ostatnich dni dostałem dwa podwójne numery dzieła. Taka podpowiedź: kilka emaili nie wiele pomogło ale tel. do redakcji uczynił cuda. 3 dni po telefonie dostałem pierwszą przesyłkę a potem drugą.:-D

wojtalski 01.04.2009 00:26

Cytat:

Napisał torak (Post 51979)
Chciałem się podzielić dobrą wieścią że w przeciągu 2 ostatnich dni dostałem dwa podwójne numery dzieła. Taka podpowiedź: kilka emaili nie wiele pomogło ale tel. do redakcji uczynił cuda. 3 dni po telefonie dostałem pierwszą przesyłkę a potem drugą.:-D

Jakbyś się chciał jednego pozbyć to chętnie odkupię, bo w Poznaniu kupić nie idzie - swoją drogą nie bardzo rozumiem dlaczego.

torak 01.04.2009 23:00

Cytat:

Napisał wojtalski (Post 52004)
Jakbyś się chciał jednego pozbyć to chętnie odkupię, bo w Poznaniu kupić nie idzie - swoją drogą nie bardzo rozumiem dlaczego.

yyy, chyba się nieprecyzyjnie wysłowiłem. Dostałem nr. kwiecień/maj 1 szt. a dwa dni później nr. luty/marzec 1 szt. więc za żadne skarby itd.;)

Swoją drogą, zszywany podoba mi się bardziej. Nie rozlata się. A może ja za mocno czytam...:Sarcastic:

ramires 02.04.2009 03:30

Szycie zawsze jest mocniejsze ;)
Oprawa klejona tak grubego papieru jest ... trudne, nie wiem na ile jest frez zrobiony, jaki klej itp, ale to naprawde nie lada wyczyn na tak grubym papierze drukowac i to skleic aby sie nie rozleciało.
Takze przesiadka niechciana pewnie na szycie skutkuje dłuższym zachowaniem gazety w kupie ... (ja wiem, że ona najcześciej ląduje w ubikacji, co nie koniecznie oznacza, że faktycznie w kupie jest :D :D :D)

chomik 02.04.2009 10:02

Dostałem też kwiecień-maj, ale poprzedniego numeru ani słychu, ani widu, mimo maili..... cholera..trzeba pisać dalej tą relację, bo zajawkę już dali....

don_Pedro 02.04.2009 16:10

Cytat:

Napisał torak (Post 51979)
tel. do redakcji uczynił cuda.

Też tak uczyniłem, bo na dwa maile nie dostałem odpowiedzi. Kwietniowo-majowy już mam, a poprzedniego nie. Miła Pani mnie przeprosiła (za pocztę) i obiecała jutro wysłać.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20.