![]() |
Cytat:
Jak do Was jeszcze nie dotarł to piszcie do nich.:umowa: |
no ja do nich pisałem 4 marca..od tego czasu coś się powinno ruszyć...zostałem również poinformowany, że byłem jedną z około 100 osób, które nie dostały tego numeru...może od razu wyślą dwa numery? zaraz do nich napiszę
|
Kurde, ja też nie dostałem. Co jest!? Zaraz piszę...
|
no i dzwonił do mnie rano Pan z Motovoygera infomując, że skoro do dziś nie otrzymałem numeru lutowego, to dziś ponownie wysyła, tym razem poleconym...
|
Chciałem się podzielić dobrą wieścią że w przeciągu 2 ostatnich dni dostałem dwa podwójne numery dzieła. Taka podpowiedź: kilka emaili nie wiele pomogło ale tel. do redakcji uczynił cuda. 3 dni po telefonie dostałem pierwszą przesyłkę a potem drugą.:-D
|
Cytat:
|
Cytat:
Swoją drogą, zszywany podoba mi się bardziej. Nie rozlata się. A może ja za mocno czytam...:Sarcastic: |
Szycie zawsze jest mocniejsze ;)
Oprawa klejona tak grubego papieru jest ... trudne, nie wiem na ile jest frez zrobiony, jaki klej itp, ale to naprawde nie lada wyczyn na tak grubym papierze drukowac i to skleic aby sie nie rozleciało. Takze przesiadka niechciana pewnie na szycie skutkuje dłuższym zachowaniem gazety w kupie ... (ja wiem, że ona najcześciej ląduje w ubikacji, co nie koniecznie oznacza, że faktycznie w kupie jest :D :D :D) |
Dostałem też kwiecień-maj, ale poprzedniego numeru ani słychu, ani widu, mimo maili..... cholera..trzeba pisać dalej tą relację, bo zajawkę już dali....
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |