![]() |
Cytat:
Nie widzieliscie mnie pewnie dlatego ze zrobilam tylko kółko obok waszych motorkow i pojechalam do takiego zajazdu od razu przed zamkiem, na szarlotke :) |
Cytat:
|
gmole do dominatorka
Czesc Lenka...a pomietasz ile płaciłas...ja szukałam na allegro i ebay.de ale bardzo drogie...pozdrawiam...
|
dwieście z kawałkiem, muszę znaleźć przelew, to postaram się wysłać Ci dane na priv.
Pamiętam,że śruba łącząca była problemem. Niestety zakup poczyniłam już po wgnieceniu baku:/ |
jest gmol do NXa ale 650 za fajną kasę, coś koło 100zł widziałem wczoraj na allegro
|
8 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Piekne chwile...a jak seksownie wygięta dzwignia sprzęgła....troche mnie dziś nadgarstek prawy boli...:dizzy:
Cytat:
|
Cytat:
|
LEJDIS !!! Szerokości co prawda 110 ( a nie 120 ) ale Kiub już zamówił i zobaczymy pod koniec tygodnia czy dają radę już trzymam kciuki by pasowały :) perspektywy są dobre ... akurat na jesienne błotniste przejażdżki !!! Mam SUPER wiadomość!!!! SĄ KOSTKI na tył do NX 250 ... !!! Radość w Garażu Zdominowanych olbrzymia, a to wszystko dzięki KIEŁBAISIE - i jego wytrwałym poszukiwaniom !!!! KIEŁBASA - WIELKIE DZIĘKI !!! |
Puszku i Duniu - bo kurka wodna nie zatrybiłam,że Wy duecik stworzyliście:). Przelew musiał być standardowo- archaicznie pocztowy, bo w historii konta internetowego nie znajduję takowego, a przewertowałam je skrupulatnie do maja. Jednakoż mój Dominator to 650-tka, więc zapewne gmole nie podpasują. Tak jak Jarek AT proponuję śledzić Allegro - tam znaleźliśmy ogłoszenie dotyczące gmoli do NX650.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |