Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Lejdis (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=45)
-   -   GARAŻ ZDOMINOWANYCH - Lejdis i Honda Dominator NX250 - krótki romans czy związek na dłużej? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6370)

creativka 21.11.2010 11:08

Cytat:

Napisał Dunia (Post 145098)
A na amoto bylas? nie widzielismy zadnego moto brata ani siostry...

Tak, bylam motorem, ale sama. Marek po blocie gdzie indziej jezdzil.
Nie widzieliscie mnie pewnie dlatego ze zrobilam tylko kółko obok waszych motorkow i pojechalam do takiego zajazdu od razu przed zamkiem, na szarlotke :)

lena 21.11.2010 22:27

Cytat:

Napisał Dunia (Post 145087)
Hej...dzis byl moj pierwszy raz z Dominatorem-60 km i dwie glebki parkingówki....zastanawiam sie na gmolami, przejrzałam strony allegro i ebaya ale nic w rozsądnej cenie nie znalazłam...moze macie jekies sugestie???....a co do mojego Dominatorka-romans sie własnie zaczyna i nabiera barw...:at:

Ja właśnie na allegro kupowałam, ale nie pamiętam dokładnie namiaru - jak się dokopię to dam znać. Jedyny problem był z długością śruby łączącej 2 gmole na środku. Postaram się wkleić zdjęcie dla jasności.Ogólnie - producent ok, szybko i terminowo.

Dunia 21.11.2010 23:33

gmole do dominatorka

Czesc Lenka...a pomietasz ile płaciłas...ja szukałam na allegro i ebay.de ale bardzo drogie...pozdrawiam...

lena 21.11.2010 23:43

dwieście z kawałkiem, muszę znaleźć przelew, to postaram się wysłać Ci dane na priv.
Pamiętam,że śruba łącząca była problemem. Niestety zakup poczyniłam już po wgnieceniu baku:/

JarekAT 22.11.2010 00:48

jest gmol do NXa ale 650 za fajną kasę, coś koło 100zł widziałem wczoraj na allegro

puszek 22.11.2010 01:11

8 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał lena (Post 145248)
dwieście z kawałkiem, muszę znaleźć przelew, to postaram się wysłać Ci dane na priv.
Pamiętam,że śruba łącząca była problemem. Niestety zakup poczyniłam już po wgnieceniu baku:/

A czasu jak widać za dużo nie ma....Dezintegracja postępuje...:bow::D

Dunia 22.11.2010 09:27

Piekne chwile...a jak seksownie wygięta dzwignia sprzęgła....troche mnie dziś nadgarstek prawy boli...:dizzy:

Cytat:

Napisał JarekAT (Post 145265)
jest gmol do NXa ale 650 za fajną kasę, coś koło 100zł widziałem wczoraj na allegro

dzięki za info..sprawdzę dzis...pozdrawiam:D

wojtalski 22.11.2010 12:27

Cytat:

Napisał lena (Post 145248)
Niestety zakup poczyniłam już po wgnieceniu baku:/

Hehe, tak zawsze jest, najpierw gleba, a później grzeczniutko biegniemy po gmole :D

Dona 22.11.2010 15:30

LEJDIS !!!
Mam SUPER wiadomość!!!!

SĄ KOSTKI na tył do NX 250 ... !!!

Szerokości co prawda 110 ( a nie 120 ) ale Kiub już zamówił i zobaczymy pod koniec tygodnia czy dają radę już trzymam kciuki by pasowały :) perspektywy są dobre ... akurat na jesienne błotniste przejażdżki !!!

Radość w Garażu Zdominowanych olbrzymia, a to wszystko dzięki KIEŁBAISIE - i jego wytrwałym poszukiwaniom !!!!

KIEŁBASA - WIELKIE DZIĘKI !!!

lena 22.11.2010 15:53

Puszku i Duniu - bo kurka wodna nie zatrybiłam,że Wy duecik stworzyliście:). Przelew musiał być standardowo- archaicznie pocztowy, bo w historii konta internetowego nie znajduję takowego, a przewertowałam je skrupulatnie do maja. Jednakoż mój Dominator to 650-tka, więc zapewne gmole nie podpasują. Tak jak Jarek AT proponuję śledzić Allegro - tam znaleźliśmy ogłoszenie dotyczące gmoli do NX650.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33.