Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Lejdis (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=45)
-   -   Pierwsze koty za płoty. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6546)

Jarek 14.05.2010 23:47

hej, :) no pięknie drogie Lejdiski...jakby co,to piszę się na ..barmana na Babozlocie :D
Azja- powodzenia w jazdach bez Tatara:)

lena 14.05.2010 23:51

Dziewczyny, za chwilę wytypują nas do zorganizowania zakończenia sezonu:haha2:!

diverek 14.05.2010 23:52

Cytat:

Napisał Azja (Post 115059)

Brunetko, taki "babozlot" to byłaby fajna sprawa:kumbaya::zdrufko::lobby:

Ja polecam się na masażystę na tym lejdiskowym zlocie. Te Wasze obolałe krągłości, po bliskich spotkaniach z glebą trzeba wszak rozruszać. A trochę się na tym znam.

deptul 15.05.2010 00:56

Cytat:

Napisał myku (Post 115066)
Wreszcie bedziemy mogli jezdzic bez bajrasza:rolleyes:

Tak. To duży plus.;)

lena 15.05.2010 01:01

Cytat:

Napisał deptul (Post 115079)
Tak. To duży plus.;)

Zdrajcy!

Brunetka 15.05.2010 11:39

Azja - będziemy musiały zrobić jakiś kasting na tego barmana na naszym zlocie,bo zaczynają być chętni :D
Ale myślę że warunkiem który będą musieli spełnić, będzie chodzenie w toplesss ale dolnym :)

Która z Was jest za ? :haha2:

Ale jak już będzie może kiedyś ładna pogoda , to trzeba będzie się koniecznie spotkać na jakimś sabacie :D:at:

Azja - jeżdzisz na suzuki 250 ??? tak jak ja??? to jest maleństwo, dla mnie troszkę zamałe. No ale trzeba na czymś się uczyć i na czymś zdać oczywiście POZYTYWNIE egzamin.

Jeździłaś może już na Afryce ??? Jak tak jak dajesz sobie radę ? Bo dla mnie jest troszkę zawysoka, ale już troszkę jeździłam, najgorzej mi jest jak mam już stać i postawić ją na nóżkę, za dużo się tylko przechylę na prawą nogę i afri już mnie ciągnie...
Ale kiedyś się nauczę...

Azja 15.05.2010 17:50

Cytat:

Napisał myku (Post 115066)
Wreszcie bedziemy mogli jezdzic bez bajrasza:rolleyes:

Cytat:

Napisał deptul (Post 115079)
Tak. To duży plus.;)

przyjaciele :rolleyes:

Azja 15.05.2010 18:04

Jarek, dzięki:)

Lena, tylko się nie zniechęcaj po tym upadku! Ja dzisiaj drugą glebę zaliczyłam - przestraszyłam się prędkości (jakieś 25km/h:D) na lekkim łuku, tzn. wymyśliłam sobie, że nie uda mi się wejść w zakręt, więc pojechałam prosto, czyli w ogrodzenie - spanikowałam i plask...:dizzy:

Brunetka, jeżdżę na Yamaha TW 125, na Afryce nie próbowałam - nie znalazłam odważnego, który by mi udostępnił swoją królową;)

7Greg 15.05.2010 18:16

Cytat:

Napisał jarek (Post 115067)
hej, :) no pięknie drogie Lejdiski...jakby co,to piszę się na ..barmana na Babozlocie :D
Azja- powodzenia w jazdach bez Tatara:)

To może ja będę odpalał długie cygaretki :)

Azja - gratulacjone :D

diverek 15.05.2010 18:56

Cytat:

Napisał Azja (Post 115119)
Ja dzisiaj drugą glebę zaliczyłam - przestraszyłam się prędkości (jakieś 25km/h:D) na lekkim łuku, tzn. wymyśliłam sobie, że nie uda mi się wejść w zakręt, więc pojechałam prosto, czyli w ogrodzenie - spanikowałam i plask...:dizzy:

Super, że dość dramatycznie opisana gleba, została potraktowana przez Ciebie, jak np. złamanie paznokcia na małym palcu. Rokuje to raczej dobrze i mówi że nie jesteś mniętka.:Thumbs_Up: Kto najadł się większego strachu? Ty jako osoba, próbująca czy płot jest wytrzymały:dizzy:, czy instruktor mający przed oczami potrzebę zakupu nowego motocykla:D?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57.