![]() |
hej, :) no pięknie drogie Lejdiski...jakby co,to piszę się na ..barmana na Babozlocie :D
Azja- powodzenia w jazdach bez Tatara:) |
Dziewczyny, za chwilę wytypują nas do zorganizowania zakończenia sezonu:haha2:!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Azja - będziemy musiały zrobić jakiś kasting na tego barmana na naszym zlocie,bo zaczynają być chętni :D
Ale myślę że warunkiem który będą musieli spełnić, będzie chodzenie w toplesss ale dolnym :) Która z Was jest za ? :haha2: Ale jak już będzie może kiedyś ładna pogoda , to trzeba będzie się koniecznie spotkać na jakimś sabacie :D:at: Azja - jeżdzisz na suzuki 250 ??? tak jak ja??? to jest maleństwo, dla mnie troszkę zamałe. No ale trzeba na czymś się uczyć i na czymś zdać oczywiście POZYTYWNIE egzamin. Jeździłaś może już na Afryce ??? Jak tak jak dajesz sobie radę ? Bo dla mnie jest troszkę zawysoka, ale już troszkę jeździłam, najgorzej mi jest jak mam już stać i postawić ją na nóżkę, za dużo się tylko przechylę na prawą nogę i afri już mnie ciągnie... Ale kiedyś się nauczę... |
Cytat:
Cytat:
|
Jarek, dzięki:)
Lena, tylko się nie zniechęcaj po tym upadku! Ja dzisiaj drugą glebę zaliczyłam - przestraszyłam się prędkości (jakieś 25km/h:D) na lekkim łuku, tzn. wymyśliłam sobie, że nie uda mi się wejść w zakręt, więc pojechałam prosto, czyli w ogrodzenie - spanikowałam i plask...:dizzy: Brunetka, jeżdżę na Yamaha TW 125, na Afryce nie próbowałam - nie znalazłam odważnego, który by mi udostępnił swoją królową;) |
Cytat:
Azja - gratulacjone :D |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |