![]() |
przeczytałem dopiero teraz. świetna wyprawa.
:at::at::):Thumbs_Up: |
Podoba mi się takie rzeźbienie jak robiliście na Einfieldah. :Thumbs_Up: Przygoda na maxa i tyle :)
|
Cytat:
P.S. Czy wiecie, że żyjemy w sterylnie czystym i cholernie bogatym kraju? |
Cytat:
Szcepienia to profilaktyka. Jak niżej w linku. Temat żywy, rozwojowy i centrów medycyny podrózy w Polsce będzie coraz więcej. http://www.roik.pl/powstal-projekt-c...ycyny-podrozy/ Relacja i foty :Thumbs_Up: |
Pozwolę sobie odświeżyć ten wątek. Czy liczyliście ile w sumie kosztowała Was cała zabawa w zeszłym roku? Wiem ile kosztują bilety i życie w Indiach. Jak wyglądają koszty wynajęcia motocykli na 3 tygodnie i ile potrzeba na paliwo? Kurde chyba pojadę...chyba...
|
ja nie liczyłem ale wiem kto to robił - jest teraz gdzieś*na marokańskich piachach odezwij się*za kilka dni
jedz warto |
Już wróciłem w niedziele w całości, a było ostro oj było. Właśnie dochodzę do siebie bo takiego maratonu to jeszcze nie przerabiałem. 46 h , 3500 km dostawczakiem z przyczepą jadącym max 90 km/h, przejechane ze 100 rondek we Francji itd. Do tej pory słyszę klekot diesla w uszach.
Drugi raz się nie pisze na kierowcę, ale Maroko ladne. |
zrobimy to od drugiej strony? :at:
2012 no zastanów się i daj znać teraz będzie szansa na! ... |
Wspaniała wyprawa! Czytam od rana.... Podliczcie, proszę te koszty, tak + - , to będę wiedział, jak bardzo zaciskać pasa, żeby się na wyjazd uzbierało.
|
myślę że już czas tam wrócić są chętni ?!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20. |