![]() |
1. Vertus72 rozmiar L
2. temek - niebieski XL |
1. Vertus72 rozmiar L
2. temek - niebieski XL 3. oscarFire - niebieski XL |
1. Vertus72 rozmiar L
2. temek - niebieski XL 3. oscarFire - niebieski XL 4. qkasurf - niebieski L |
Penejos - rozmiar L, czerwone malowanie (nowe - czarny daszek)
|
Przepraszam, że musieliście tyle czekać na odpowiedź. Nie było to ode mnie zależne. Te kaski już się kończą na magazynie w związku z tym aktualizuje tutaj i w pierwszym poście dostępne rozmiary i kolory. W pierwszym poście są też zdjęcia.
AKTUALIZACJA 27 KWIETNIA Dostępne kolory to: W malowaniu z czarnym daszkiem (nowsze): Czerwone: XS, M, L, XL, XXL niebieskie: XS, S, XXL pomarańczowy: XS, S, XXL Malowanie z daszkiem w kolorze kasku, siwą strzałką i płetwą(starsze): niebieskie: XS, S, M, L Zmienia się też odrobinę cena. Koszt kasku 510zł chyba, że nazbiera się dużo chętnych to będziemy negocjować cenę. W cenę wliczona jest przesyłka. Kontakt: 503 163 210 Termin realizacji: Zgłoszenia i wpłaty proszę wysyłać do 10 maja. Dane do przelewu wyślę na priv po wpisaniu się na listę. Jeżeli zamówienie złożymy do 10 maja to paczki powinny być u Was około 18 maja. Proszę wpisywać się na listę, kto jest zdecydowany. |
ostatecznie wstępnie rezerwuję niebieski L, chyba, że kolega ltd454 wyszpera gdzieś XL.
1. oscarFire niebieski XL(L) -szt 1 |
1. oscarFire niebieski XL(L) -szt 1
2. BABA - niebieski S - szt.1 - a jak będzie, że nie jest dużo mniejszy od tej M-ki com mierzyła i też lata na głowie, to co będzie wtedy ? |
1. Vertus72 rozmiar L
2. temek - niebieski XL 3. oscarFire - niebieski XL(L) szt.1 4. qkasurf - niebieski L 5. BABA niebieski S - szt. 1. |
Czekaj czekaj Temek. Ja tu jak na razie widzę:
1. oscarFire niebieski XL(L) -szt 1 2. BABA - niebieski S - szt.1 3. Temek- XL ale tak jak pisałem dostępne są te, które wymieniłem. Jeżeli chodzi o XL to tylko czerwone w nowszym malowaniu OscarFire XL na pewno nie będzie w tym malowaniu. |
CZY KTOS Z WARSZAWY WIE GDZIE MOZNA PRZYMIERZYC TEN KASk?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |