![]() |
mikuni po moim trupie...
|
Motocykla nie spali , nie ma tam ognia ( jeżeli już dojdzie do awarii ) tylko wysoka temperatura , poza tym płytka jest zamknięta pod obudowa pompy , gdzie w oryginalnym rozwiązaniu skacze sobie iskierka.
Pompa ma zasilanie po stacyjce wiec w czasie postoju nie ma szans na zagrożenie. Nie panikujcie i nie straszcie ludzi że się im coś zapali bo to tylko domysły. Od palenia fajek w garażu szybciej zaprószycie ogień niż płytka w obudowie pompy. |
mikuni
Cytat:
A co jest nie tak z mikuni? |
Cytat:
Słynny regler już padł dawno temu. Czasami to w...ku.....wia mnie ten motor!!! |
[quote=firefighter80;35437]A co jest nie tak z mikuni?[/quote
nic nie jest nie tak.po prostu niektorzy mieli z nia zla przygode.wiekszosc ludzi wypowiada sie o niej pozytywnie.po akcji na zlocie zdecydowalem sie na przykrecenie do moto podcisnieniowej,ktora mam od pol roku i nie bylo jej pod reka jak byla potrzebna.bedzie w razie czego.a podlacze elektryczna tak jak bylo:oldman: |
Myku - robię to samo - podciśnieniowa zawsze pod ręką, przełączenie trwa 10 minut.
Kudlacz - też kupowałem AT w nastawieniu, że to idealnie niepsujący się idealny motocykl (mity krążące po necie). Teraz go mam, nie psuje się (ani regler, ani pompa, ani nic "na razie"), ale nie trwam w błędnym przekonaniu i nie polecam znajomym zbytnio tego motocykla. Są lepsze :). |
a ja jeszcze bardziej stjuninguje moja pompe.w przewod elektryczny pompy wepne zlaczki,zebym w czasie odlaczania pompy gdy sie znowu zepsuje:):),nie musial podnosic zbiornika paliwa,zeby wypiac wtyczke z gniazda i klac na przejezdzajacych obok.szast prast,pompa padla,plytka sie sfajczyla,podcisnieniowka juz pyka i myku jedzie dalej,a wszystko to w niecale 5 min:Sarcastic:
|
Myślę, że gdyby mi pompa padła to bym suce przeciął fpizdu przewód zamiast zdejmowania baku ;). A wężyk z podciśnieniem mam cały czas wyprowadzony. Ino wyjąć zaślepkę i podłączyć do podciśnieniówy :).
|
bez nerwow:mur:.jak ty do pompy,tak pompa do ciebie.wypiecie jej z gniazda okazalo sie na zakonczeniu sezonu trudnoscia wielka i skonczylo sie na cieciu kabli w samej pompie.madry murzyn po szkodzie:oldman:.ale po co powtarzac te same bledy:pain10:
przerabiajac nasza pompe za pomoca przekaznika mam pytanie ,jak dlugie moga byc przewody miedzy pompa a przekaznikiem?? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57. |