![]() |
Czas: 08.07.2019 godz. 7.13
Miejsce: Limanowa - Rynek Piękna ATAS z ori kuframi. To ktoś z nas? Czuwaj! Edycja: Się przyznał jeden czarnuch okoliczny który na forum do dzisiaj nie trafił mimo że ma oprócz ATAS też AT w kolorze tesco. |
Dziś ok 9 na Jerozolimskich - ładna 3 i na skrzyżowaniu jednocześnie czarna NAT.
|
Cytat:
|
NATka tricolor o 12:00 pod Astrą na Horbaczewskiego we Wro.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
|
Dzisiaj, Poznań, ul. Solna, ok. 17:30, PZ, czarna siódemka.
|
Przedwczoraj NAT na rondzie niedaleko Planicy, pomachane odmachane :)
|
Wczoraj jadąc z BB w miejscowości Zator widziałem SAT, czerwona była, przypomniałem sobie o tym teraz i nie omieszkałem o tym donieść. Chyba to było w tym miejscu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...80a265cde1.jpg Około 13 może 30 |
Cytat:
|
Wczoraj o 18.00 w Poznaniu na Niestachowskiej czerwona NATka z plecaczkiem, było machane z czarnej puszki kombi :-)
|
12.07.19 około godziny14tej . 2 osoby na Jasniutkiej Crf1000. okolice Wilkasy- Giżycko
|
Cytat:
Też jak tam byłem to tam stała z wydechem Huzara |
Dwa GSy w towarzystwie NAT widziane w Sieradzu, ekipa z Gdańska, ładnie się prezentowali :)
|
Pszczyna-kierunek Bielsko, wczoraj pod wieczór, audi z nalepką forumową na klapie WG....
|
Pozdrowienia dla Czarnego i małżonki których niesamowitym zbiegiem okoliczności „upolowałem” na trasie między Łęczycą i Aleksandrowem Łódzkim :)
|
Sobota 13/07 Dziwiszewo - fioletowa RD07 - koleżka machnął do nas - 2 XTki wracaliśmy z cypla ;)
|
Dziś ok19 okolice Ostrołęki , NAT i Rd07 ,pomachane i odmachane
|
Cytat:
ps: dawno nie widziałem sprzęta zrobionego z talkim smakiem i pomyślunkiem. Niech służy :Thumbs_Up: |
Wczoraj w Częstochowie na Alei Wojska Polskiego widziana NAT. Kierowca z plecakiem i oczojebnymi kuframi. Godzina 16 z hakiem.
Kto się dzisiaj kręci na ATAS na przeworskich blachach po Limanowej?
Ps. Coś mnie te ATAS ostatnio prześladują. Przypadek? |
Cytat:
Nie sądzę😉 |
16.16 dziś Gdyńska/Bałtycka w Poznaniu bordowa NATka.
|
Dzisiaj na campingu pod Namestovem niebieska siódemka.
|
Cytat:
|
:eek:
Cytat:
Życzył bym sobie jak najszybciej ale na razie trwa proces gromadzenia środków i potrwa jeszcze jakiś czas. Ta ATAS się cały czas kręci po "Limce" i cieszy oko. Edit: Już rozmawiałem z właścicielem. Kolega z mojej rodzinnej wioski i mieszka od moich teściów 50 metrów.:dizzy: |
Przedwczoraj około 15.30 - obwodnica wschodnia wrocławia na wysokości Siechnic. Biała NAT
|
Ładna niebiesko-biała NATka na wiadukcie Obormickim w P-niu, z mièkkimi torbami. Oj ładna! :-) dzisiaj 15.50
|
1 Załącznik(ów)
Kto był dziś w Wsoli na koncercie Lao Che ? :)
|
1 Załącznik(ów)
Zarejestrowano w Pieckach :D
|
2 Załącznik(ów)
Załącznik 89359
Załącznik 89360 Przyznać się, co za ekipa Czarnej Trzody Afrykańskiej endurzyła wczoraj na UA na Pereliskach? |
To guziec, taka świnia z Afryki.
|
Kogo widziałem dalej i bliżej 😉
Raczej wietnamski czapter FAT ;-)
|
Wczoraj 21-go koło 18, przed mostem na Wiśle w Kamieniu kierownik siódemeczki pod przystankową wiatą wdziewał przeciwdeszczówkę.
Potem walnął taki deszcz, że mi puściła uszczelka w szybie w aucie. Pozdrawiam. |
Dzisiaj (piątek), miejscowość: Bachorzew k. Jarocina, ok. godz. 17.00. Biało-niebieska NAT na parkingu restauracji, kierownik wyglądał jakby sprawdzał nawigację.... Przejeżdżałem swoim 126p i tak śmignąłem, że zauważyłem w ostatniej chwili.
|
Cytat:
|
Plaku, czarnuchy jakby znajome, blachy nieczytelne, a z sylwetki ten trzeci jakby Ty. Dlatego pytam, bo się Ciebie tam nie spodziewałem.
Pojedziesz, pojedziesz, jeszcze sam o tym nie wiesz |
Gdyby były moje te guźce,to by miały naklejki HRC.:D.
|
W Lublińcu kto lata NAT w barwach HRC?
|
Wczoraj na 8 /ósemce/ za Kłodzkiem w kierunku Wrocławia / Biała NAT w Boguszycach - ja kulałem w Kotlinę koło południa.
|
Kogo upolowałam dziś po 16? Wrocław. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e3cc3c2712.jpg
Wczoraj, Poznań, ul. Kościelna, ok. 15, fajna 7 tesco...
PS. NAT to już tyle po Poznaniu jeździ, że nie zgłaszam... |
Dzisiaj po południu AT HRC na wylocie z Ostrowca Świętokrzyskiego w stronę Bałtowa?
|
Mallory niedługo o AT spotkaniu będzie się pisać w kategorii WOW!
Dobre ze w 99% to będzie ktoś od nas ;) |
Dzisiaj na przedmieściach Egeru ok 16-ej spotkałem kierownika na białej NAT z tablicami DWR. Jechałem puszką i został nawiązany kontakt. Kto to?
motokanapy.pl |
Wczoraj, przed siedemnastą na rondzie koło mc Donalda w Racibórzu biała NAT. Kierownik przeszedł rondo prawie "na kolanku" Pozdrawiam.:D
|
Dziś koło 14 czerwonobiałoniebieska 7ka w Mikołajkach
|
Biała NAT jechała od Szczytna do Nowogrodu blachy NO kask biały shoei hornet adv, chyba nówka bo jeszcze na fabrycznym kapciu, mijaliśmy się w Myszyńcu
|
W sobotę na S3 NAT, z dwoma kolegami, na rejestracji FG.
|
Dzisiaj, ok. 18.23, Rogalin. 1 moto - NAT HRC, 2 moto - nie zwróciłem uwagi, bo nie hąda ;), 3 moto - NAT w kolorze ciemnego diabła. Ja na swojej srebrnej NAT w kierunku Rogalinka
|
Dziś po 8 czarna NAT na Kazimierza Wielkiego we Wro. Kierownik się trochę nudził i grzał opony slalomem :D
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32. |