![]() |
Do kiedy można składać zapisy? Na pewno będę miał 3 pary, a prawdopodobnie cztery
|
Pilnie, bo wcześniej muszę rozmiarówke dokładnie dopasować..
Do piątku proszę. |
Zrobi się:)
|
2XL koszulkę z długim rękawem poproszę.
|
To są zapisy na nowe szycie ?
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Tak, można dopisać żeby nie brakło..
|
Aktualna produkcja bedzie tylko w kolorze SZARYM? Chetnie bym przytulił ze 2-3 T-shirty czarne w rozmiarze L, jako uniwersalne nie tylko na moto. , bo z opinii i rozmiarowki wynika, ze na 175cm i jakies 110 w klacie beda ok. Na moto kolor nie tak wazny, wiec dodatkowo dlugi rekaw L i kalesonki M. Ale zadeklaruje sie po odpowiedzi odnosnie kolorow. Dzieki.
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
Mamy i szarą i czarną dzianinę. Szarej niewiele a czarnej sporo. Będzie pewnie jeden i drugi kolor równolegle.
|
ok, dzieki za szybka odpowiedz Emek. przemysle jeszcze temat i sie zadeklaruje asap.
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
To i ja poproszę. Koszulka długi rękaw: 3XL-1szt; XL-1szt; L-1szt; M-1szt. Kalesony: 3XL-1szt; XL-1szt; L-2szt; M-1szt. Koszulki w kolorze szarym, kalesony w czarnym/jeśli to możliwe/.
|
To może nie być możliwe akurat.
|
To ja też poproszę:
- długi rękaw / czarny / L / 2 szt |
Poproszę 1szt / długi rękaw-szary M . 1szt./ krótki rękaw-szary M.
|
ro to ja poprosze:
- T-shirt czarny L - 2 szt. - dlugi rekaw czarny L - 1szt. - kalesonki czarne M - 1szt. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
Poproszę
T- shirt czarny XL - 4szt długi rękaw czarny XL - 4 szt Jeśli można dać jakieś sugestie :-) to krótki rękaw mógłby być 2 cm dłuższy i ogólnie koszulki 2-3 cm krótsze. Bicepsy mi za bardzo wychodzą :-) |
W rozmiarze XS długi rękaw +kalesony 1 para
.................S długi rękaw +kalesony 1 para .................L długi rękaw + kalesony 1 para kolor obojętny |
To i ja pls o 2 x długi rękaw XL, jeden szary drugi czarny.
Do tego czapkę (z polartec-a) ale bez logo. |
T-shirt + spodnie w rozmiarze "L" poproszę (o ile są dostępne :)
|
Informacja dla zainteresowanych, do końca roku 2022 ceny na uszyte i zmagazynowane produkty zostają na aktualnym poziomie:
Koszulka długi rękaw - 139,00 T-shirt - 129,00 Legginsy - 129,00 Kominiarka - 60,00 Czapka Polartec z logo - 70,00pln Koszty wysyłki 18,45 (15,00 netto). Na koniec przyszłego miesiąca planujemy złożyć zamówienie na doszycie brakujących rozmiarów oraz "nietypowych", więc jeśli ktoś coś potrzebuje proszę o informację priv lub wpis na listę. Mamy również trochę dzianiny merino szarej w gramaturze 320, więc można jeszcze doszyć szarych bluz jeśli uzbiera się większa ilość chętnych. Ceny od nowego roku wzrosną względem zmian kosztów (dokładnych jeszcze nie znam). Poniżej przedstawiam listę dostępnych produktów: Koszulka długi rękaw czarna: M-10szt. 2XL - 1szt. Koszulka długi rękaw szara: S - 0szt. M - 5szt. L - 3szt. XL - 1szt. T-shirt czarny: M - 6szt. L - 1szt. XL - 0szt. 2XL - 6szt. T-shirt szary: M - 1szt. 2XL - 2szt. Legginsy czarne: M - 3szt. L - 0szt. XL - 0szt. 2XL - 2szt. Legginsy szare: L - 0szt. Kominiarki: one size - 70szt. Czapka Polartec z logo: one size - 5szt. Serdecznie zapraszam przed planowanym na grudzień remanentem. Musiałem edytować, ponieważ po zamówieniach tel i @ brak już niektórych rozmiarów.. |
Harap-merino 320gr,3xl,zamek po całości-1szt
|
wezmę:
merino 320gr, 2XL, zamek po całości-1szt Koszulka merino długi rękaw czarna 2XL-1szt Kominiarka merino -1szt |
merino 320gr,3xl,zamek po całości-1szt
Leginsy szare L- 1szt Koszulka długi rękaw szara L-1szt Kominiarka -1szt Czapka Polartec- 1szt |
Dla mnie poproszę:
- 2 razy Merino 320g rozmiar S, suwak po całości - 1 raz Merino 320g rozmiar M, suwak po całości |
Czy można jakoś odświeżyć linki/pliki z wzorami/kolorami itp...
Chętnie coś bym zamówił ale nie wiem co i jak. Pliki z pierwszych postów, z odnośnikami do chmury google, usunięte. |
Dla mnie proszę przyrezerwować bluzę merino 320 z suwakiem od dołu do góry.
Na te chłodne wieczory, gdy u mnie jeszcze nie palą jest po prostu idealna. |
Cytat:
Bluzy 320g będą szyte z koloru szarego i wygląd, sposób mierzenia i rozmiary jak tutaj opisany. Cena na bluzy i bieliznę z nowej partii będzie podana wcześniej, aby była jasność i każdy mógł potwierdzić czy jest taką zainteresowany. Pytania lub informacje dodatkowe, śmiało można pisać priv , mejlem kons@odziezrobocza.pl lub dzwonić bezpośrednio do mnie 6O9 63 36 99. |
Koszulka, krótki rękaw, 3XL - 3 szt.
Jeśli można - biała Jeśli nie - to szara Jeśli nie - to czarna |
Ja poproszę:
Bluza merino 320g - typ A, XL, szara - 1 szt. Koszulka krótki rękaw: XL szara - 1 szt, XL czarna - 1 szt. |
wojtekk: 1 x bluza 320 g - rozmiar S (jeżeli jest to damski), zamek 1/2, szare
1 x kalesony cienkie - - rozmiar S (jeżeli jest to damska), szare |
Można jeszcze zakupić kalisraki cienkie w rozmiarze XL oraz koszulę z długim rękawem XL u szanownego Pana?
|
Jest już znany termin zamknięcia listy i wysyłki ?
|
Zamykam listę jutro, bo potrzebne zlecenie na szwalnię. Termin realizacji dopiero poznam jak przyjmą zlecenie i dam znać jak tylko się pojawi informacja.
|
To ja poproszę bluzę 320g /rozmiar M/suwak po całości/1 szt/
|
Jak wyglądają ceny? COś się zmieniło?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobre wieści, przed 20tym powinna zejść nowa partia odzieży.. Spokojnie, będę dawał znać :)
|
Na przełomie roku będę dwa tygodnie w PL.
Gdyby udało sie rozesłać paczki, to mam szansę osobiście odebrać. Tak tylko .... |
Hej,
Info: Bluzy już praktycznie wypisane dla osób z listy, proszę zerkać w elektroniczną pocztę (czasem niektórzy mają w SPAMie). Bielizna w kolorze czarnym gotowa w poniedziałek będę realizował zamówienia, a jeśli ktoś coś potrzebuje, to proszę śmiało dzwonić, pisać priv lub na mejla. Pozdrawiam ;) |
Cześć jakie ceny ostatecznie wyszły ?
|
Jak do tej pory się udało.. Bez zmian. T-shirt i legginsy 129, długi rękaw 139, bluza z zamkiem na pół 320, bluza z zamkiem na całość 330.. +KW 15netto.. Po nowym roku wzrosną już.
|
To ja poproszę:
dario9z /Koszulka długi rękaw czarna 2XL - 1szt./Legginsy czarne 2XL - 1szt./kominiarka 1szt. |
Gdyby któryś z posiadaczy świeżo zakupionej koszulki z długim rękawem w rozmiarze XS po świętach przestał się w nią mieścić - to chętnie odkupię :)
|
Ja poproszę bluza z zamkiem na całość 330 rozmiar L :)
|
Piszę się na komplet bielizny w rozmiarze S.
|
Czy są dostępne koszulki z długim rękawem S szt.1 , kalesony S szt.1
|
Przykro mi, ale XS czy S w jakimkolwiek kolorze brak.
Zostało jeszcze M, L, XL, 2XL w czarnym koszulki i legginsy oraz M, L, XL w kolorze szarym same koszulki, brak już legginsów. |
Cytat:
|
To ja L poprosiłbym. Komplet.
|
Bluza z zamkiem na pol, długi rękaw, legginsy.
Wszystko w XL Poproszę. Gdzie i kiedy płacić? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |