![]() |
szynszylu ja w pracy wszystko co trzeba ze sobą a na fajrant na swoje miejsce
ale znowu w robocie jak jest tak jest tu musze sobie te warunki stworzyc sam ja podobnie jak twoj kolega z toyoty moge miec wszytko w jednej kuwecie ale sa takie tematy gdzie trzeba to rozdzielić np łozyska osobno hydraulika osobno, nierdzewka osobno, narzedzia maja swoje miejsce w wózku, i tu myślę podobnie ze to najlepszy sposób choć dwie dolne szuflady mam załadowane w opór Cytat:
śrubki nie sa problemem, mam sporo różnych grubszych tematów na tak zwanym stole od klinów stalowych szpilek M16 M20 tudzież innych dziwactw żelaznych co to jak wywalę zaraz potrzebne jest :D trzeba to zwyczajnie zacząć segregować a na regałach od razu sie robi bałagan myślę ze kuweta by to ogarnęła w jakim stopniu ogólnie rzec biorąc porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić sie sam ale niestety tak to chyba tylko w bajkach |
ja jestem fanem pudeleczek, organizerow, robie zdjecia w czasie pracy i opisuje. mózg zjeb... kiedys w/w Piotr odnawial silnik z Subaru Impreza jakiegos uturbionego ~600KM i wrzucał wszystko do jednego pudełka. dla mnie niewyobrazalne. a ten 'koleś-robot' wiedział co robi. było tego z 10kg :D
|
Czasem w tym potencjalnym bałaganie jest logika i w sumie porządek.
Kiedyś przez długo/lata coś leżało zawsze w tym samym miejscu, z resztą stosuję to praktycznie zawsze , no i zachciało mi się "poukładać" kilka rzeczy . Ile ja się potem naszukałem , skoro latami było tu to co mnie podkusiło przekładać , potem wymyślanie gdzie to ja mogłem wymyśleć żeby to przełożyć :dizzy: Dlatego zanim coś odłożę na miejsce stałego spoczynku ustalam gdzie będzie najlepiej i już nie robię sobie "porządków". A przydasie.....jak się wyrzuci to za chwilę się szuka bo akurat potrzebne . Dlatego bardzo ostrożnie się ich pozbywam :) |
Klucz udarowy akumulatorowy, idzie coś kupić do użytku garażowego w cenie 500-750zł, coś co posłuży i odciąży ręce od kręcenia, wcześniej używałem z powermata na kabel, ale drugi już padł i chciałbym coś spróbować z baterią.
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka |
Idzie. W używkach możesz popatrzeć za dewalt dcf 894. Mam u siebie od kilku lat i jestem mega zadowolony.
|
W używkach Milwaukee M12 Lub M18.Bardzo dobre.
|
1 Załącznik(ów)
Knipex wypuścił ucinaczki HRC :D
|
Cytat:
|
A czym się one różnią od tych tańszych Knipexa? Kolorami Tesco?! :D
Np. tych: https://phuabc.com.pl/obcinak-boczny-140mm-7002-140 |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:42. |