![]() |
|
to jest ogłoszenie społeczne :)
|
Cytat:
|
haha....Honda ma jakos bardziej Advenczerowy Marketing,haha
|
Taki czy owaki, marketing będzie marketingiem, który ma na celu sprzedać. Granie na emocjach zawsze się sprawdza :) Mi tam filmik podobałby się bardziej, gdyby nie ta świadomość, że powstał właśnie w celach marketingowych :) A co do nowej Afryki, to też mam nadzieję, że jej nie przekombinują i nie wsadzą jej tych wszystkich bajerów dla gadżeciarzy, przez co straci to "coś" co stara Afryka ma, co jest atrybutem legendy.
|
Oj tam gadanie takie. Honda jak widać poszła po rozum do głowy i po prostu z zaciekłą japońską systematycznością, promuje dotychczas w ten sposób nie propagowaną gałąź pojmowania motocyklizmu. Owocem tych starań ma być motocykl w duchu nowego nurtu, co miejmy nadzieję, stanie się nową powszechnością, taką jaką dziś są motocyklowe SUV-y typu GS, Crosstourer, S10 czy inne podobne.
Pozostaje nam więc wierzyć w to że podobnie jak kiedyś, Honda zrobi to co zamierza po prostu dobrze. Tak czy inaczej, planuję odkładać kasę aby kiedyś nabyć nowy motocykl! |
z filmu nr 2 może też wynikać, że nowa AT będzie tak niezawodna ja poprzedniczka o możliwościach terenowych CRF240L i tania jak te "C90S" ... :) a w najgorszym wypadku będzie kosztować tyle co dwie C90S
|
" z filmu nr 2 może też wynikać, że nowa AT będzie ....... i tania jak te "C90S" ... "
Marzyciel :) Teraz żeby dostać homologację w UE musi:........ - i dlatego będzie naszpikowana tym i owym a w związku z tym nie tania |
I nie niezawodna.
|
Cytat:
To jest niezgodne z obecnymi trendami. |
"A są jeszcze marzyciele co to myślą że jakikolwiek współczesny sprzęt będzie całkiem niezawodny?
To jest niezgodne z obecnymi trendami. " Jeżeli za współczesny uznamy rocznik 2007 to są :) Moja XL1000VA na ponad 90kkm - tylko części eksploatacyjne. Jeżeli za współczesne uznamy przyszłe - to myślę iż zależy od marki :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |
|