![]() |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W środku II część filmu (nie ogarniam wstawiania :mur: Puszek,proponuję combo - ponowna premiera episode I, a pod nim ten z poniższegoo linka :D) i zapowiedź, że trueadwenczer powinien być dostępny w Q2 2015.
Domysły są takie, że oficjalna data premiery ogłoszona zostanie w dniu zakończenia Dakaru. Mam nadzieję, że z hondą na podium! http://therideadvice.com/new-honda-africa-twin-coming/ |
Cytat:
Instrukcja https://www.youtube.com/watch?v=MRiK2LZ8n38 bierzemy po znaku = czyli MRiK2LZ8n38 i wstawiamy w .. ale na poczatku musi byc otwarty nawias youtubehd] MRiK2LZ8n38 [/youtubehd] i... |
Niepokoi mnie ostatni klip, oby się nie sprawdziło tak jak myślę - "HONDA the power of dreams"
:osy: ;) |
ze zdjęć wynika, że cylindry będą stałym odlewem z blokiem silnika, czyli będzie alu + jakaś powłoka = silnik jednorazówka..., w najlepszym przypadku będzie żeliwna tuleja wtłoczona w blok, i chociaż tego bym sobie życzył zamiast niksilu i innych super powłok
|
Cytat:
Pewnie wiele bedzie pomyslow z NC i VTEC. |
Cytat:
A powłoka uszkodzić się może nie tylko na skutek zużycia po 200 tys.. Ilu z Was zassało choć raz wodę co silnika bo jednak było za głęboko" , czy wysypywało tony piachu z airboxa. Mi kiedyś odpadł kawałek ceramiki od świecy i narobił szkód, losowy przypadek.... A jak cycek odejmowany, to szybka akcja. |
Cytat:
Szczerze mowiac to w projektowaniu tego silnika nikt nie bedzie myslal o takich naprawach, przebiegach +200kkm, a raczej o cenie produkcji. Bo jak bedzie za drogie, to zeby bylo nie wiem jak swietne, aż całe FAT zamilknie, nikt tego nie kupi. A jakby tak zł 35k... :drif: |
W Gs 800 jest chyba taka "mała kupa" tj. cylinder z karterem:) Rozumiem, przez to że tłoka można z pierścieniami wymienić przy uszkodzeniu powłoki cylindra trzeba szukać silnika, ewentualnie pchnąć padlinę dalej (jakie to polskie) Co do Nikasilu to tak jak Maniak napisał najbliżej nakładają w Czechach, Holandii, kosztuje to od 700-1200 od cycka, czeka się długo od 20-90 dni i tak naprawdę to nikt Wam nie zagwarantuje, że ten Nowy Nikasil się nie zetrze, zaniedbanie filtra powietrza może go zabić o wodzie nie wspomnę. Tulei cylindra to raczej nikt Ci nie wstawi bez rozbiórki:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |
|