Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Biała 2012 - program, zakwaterowanie, konkursy, nagrody, sponsorzy (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=12384)

BLOB 21.05.2012 09:21

Ja też bardzo dziękuję.
Impreza przednia, czasami tylko napisy tytułowe a potem Kieślowski nie dokręcał reszty.
Cieszę się że jeszcze raz się komuś chciało, pewnie to Mirek, Ropuch, Sołtys i jeszcze wielu innym ze co dziękuję a nie wymieniam bo dopiero rano zrobiłem wydech drogowy i łeb nie dotleniony.
Mam nadzieję że humbaki z Pilicy się nie poprzeziębiały, bo pić wódę na środku Pilicy z kimś kto stoi w wodzie daje moc nie zapomnianych wspomnień.
Pozdrawiam mocno nowo poznanych, a jak sympatycznych Julkę i Mario

tupek 21.05.2012 09:38

dołączam się do podzięk dla organizatorów! :bow:
wielkie dzięki dla Rambo i Jorge za przeciągnięcie mnie przez piachy
no i szacun za cierpliwość! :)

PUFF 21.05.2012 09:38

Dzieki za super spotkanko. Organizacja jak zwykle na najwyzszym poziomie.
Towarzystwo jak zwykle....
Milo bylo zbowu zobaczyc wasze geby i poznac kilka nowych twarzy :)
3mta sie i do nastepnego!

Ryb 21.05.2012 10:04

Dzięki wszystkim, w szczególności organizatorom i Mirasowi sc. Miło było poznać tak zacną ekipę, mam nadzieję jeszcze to niedługo powtórzyć.

Lepi 21.05.2012 10:08

Ja również dziękuję. Spodziewałem się, że będzie fajnie. Ale było jeszcze lepiej. Pozdrawiam wszystkich, do zobaczenia!

HRABIA z Krosna 21.05.2012 10:20

Było syto...:D

ArtiZet 21.05.2012 10:21

Również dziękuje za możliwość poznania znanych z wirtuala w realu :)
Szacun dla organizatorów za wysoki poziom imprezy... no i do następnego...

Wegrzyn 21.05.2012 10:53

1 Załącznik(ów)
Wielkie podziękowania dla wszystkich. Poznałem kolejnych fajnych ludzi, rozmawiałem na 1000 tematów, piłem dużo :) Takiego klimatu nie ma na żadnej innej imprezie :drif:

Załącznik 30984

Blazimir 21.05.2012 12:04

Serdeczne podziekowania i ogromne wyrazy uznania dla organizatorow za perfekcyjna impreze, dopieta na ostatni guzik w kazdym aspekcie. Dziekuje rowniez grupie kolejarskiej, ktora prowadzilem w zastepstwie Padre, za to, ze nie rozstrzelała mnie po pierwszym piachu/lesie i pozniejszej nawrotce w podobnych okolicznosciach z racji zamknietej drogi. Dziekuje rowniez Kolegom (ksyw nie pomne) za blokowanie skrzyzowan podczas przejazdu i sasiadowi Lukowi, za obstawienie tylu kolumny.

P.S. Słynny numer "123" przy losowaniu Rambo, okazuje sie, ze bylem to ja - siedzialem w barze i ogladalem final Ligi Mistrzow ;)

Marcin z Zakopanego 21.05.2012 13:24

8 Załącznik(ów)
Było super! :)
Podziękowania wielkie dla organizatorów :bow: - naprawde podopinane wszystko na 100%.
Miło było sie zobaczyć, wspólnie przejechać i pogadać - już bym chciał znowu :)
Dopinam kilka fotek, które się jakoś zrobiły.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38.