![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może w końcu skusze się na film, jak mam ustawione gaźniki na przelotowym Laserze. Gaźniki nie od AT:) Na "zejściu" nawet cicho nie pierdnie! Ciary na łapach. Dla mnie to mit, że nie można ustawić gaźników pod wydech - chyba, że ktoś lubi strzelanie w wydech - ja nie. |
Kazmir to co mi proponujesz zmienianie dysz na większe czy szukanie dalej czegoś w niedomaganiach gaźnika kaźda sugestia się przyda.
Ja wiem że afra nie jest ścigaczem i 120 to dużo ale jak palą ci się jajca to człowiek chciałby szybciej jechać aby się ochłodzić :P Dobra teraz pytanie za 100 punktów w manualu znalazłem że moje dyszę powinny być 2 po 115 to prawda ? |
Oczywiście, że prawda (od 96')
Miałem podobne problemy na starych gaźnikach. Zaraz po zakupie przyjechała do mnie mocna ekipa gości co by zobaczyć nowy nabytek. Jak odpaliłem (było już ciemno) i jak zobaczyłem czerwoną rurę wydechową na wolnych obrotach!!! to mało ze wstydu nie wyłem do księżyca. Odpal ją po "ciemaku" i zobacz, czy nie masz podobnie? |
Cytat:
|
Dysze kupisz Gmoto. Pl
Zanim zamówisz,sprawdź jakie są założone Przy okazji zmierz średnicę kroccow. Oryginał czy kastrat |
Kupować o jeden rozmiar większe czyli 116 czy np zacząć od 118 Krócce są nowe nie kastrowane
Gaźnik rozebrany dyszę są standardowe 115 na 2 a na wolnych 40 więc tutaj jest ok gaźnik nie wygląda na zabrudzony gniazda dysz czyste dysze drożne oski przepustnic nie noszą sladów wytarć coś czuję że będę miał z tym fantem przeboje hehe |
Jeśli dysze standard a gaźnik przelot to trzeba dysze o numer większe.
|
dysza
1 Załącznik(ów)
Dobra to teraz pytanie gdzie dostanę takie dysze 116 szukałem na tej stronie co podałeś i nie znalazłem pasującej może jakieś namiary na inny sklep poniżej dysza jaką mi trzeba
Załącznik 72059 |
Larsson? Ebay? Wygląd Twojej wygląda na dysze wolnych
Niech się zresztą wypowiedzi specjaliści od afryk |
Ok będę szukał Wiem że wygląda jak wolnych ale nabite ma nr 115 więc to główna
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36. |