![]() |
haha:haha2: jak najbardziej pozytywnie!
Dziękuję bardzo za pomoc :bow: |
Wilczyco - nie wiesz, że jak się coś zostawi w jaims miejscu, to się potem tam wraca?
;) Wczoraj wieczorem z zastanowieniem przyglądałam sie pięknym sińcom na nogach... hmmm... przecież się nie wywróciłam... A potem przypomniał mi się nocny powrót z ogniska nr2 przez las oraz masaż pleców i stóp ;) |
11 Załącznik(ów)
No to ciąg dalszy
Miras wymięka i postanawia zawrócić robiąc pirueta :D Załącznik 32236 fajna dróżka ;) Załącznik 32235 ale trochę zasysała Załącznik 32237 Dreed wbił się w skarpę i trzeba było wyszarpać Załącznik 32238 ... wbił wsteczny i się udało Załącznik 32239 gdzieś w Beskidzie Załącznik 32240 Załącznik 32241 Lanserska fotka :D Załącznik 32243 ... i widoczki Załącznik 32244 Załącznik 32245 .... seksowne tyłeczki :) Załącznik 32242 |
2 Załącznik(ów)
|
Pytanie za 100 punktów - czy wszyscy czują się dobrze?
Bo ja niezbyt... Chyba wirus mnie jakiś dopadł :/ |
Może to wirus XRV :D
|
Mygosia zachorowala na powszechna chorobe.... afrykanska :D Nie ma odwrotu ani leku... Sprzedawaj KATArzyne i kupuj Hondzine :-)
|
Cytat:
a w ogóle to chyba specjalnie pozostawialiście te wszystkie rzeczy bo gdy Was opuszczałam to wszyscy byli w całkiem dobrym stanie :dizzy: Pozdrówki dla wszystkich, zwłaszcza nowopoznanych! |
KTMa nie sprzedam na razie :)
Ci którzy siedzieli na nim [to on! chłopczyk, samczyk], to wiedzą dlaczego :D Pokażcie jeszcze jakieś zdjęcia, bo mi smutno tak leżeć w łóżeczku z gorączką :) |
Pięknie, a było to ściągać skarpety po nocy?:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:05. |