![]() |
Ponoć najlepsza śmierć to taka gdy umiera się robiąc to co się kocha.... Mam nadzieję, ze tam gdzie teraz się znalazłaś jesteś szczęśliwa...
|
Wstrząsnęła nami ta wiadomość. Jest nam niezmiernie przykro.
Azja&Bajrasz |
Straszna sprawa, kondolencje dla rodziny.
Rozmawiałem z teściami, którzy jechali tamtędy niedługo po wypadku, zanim jeszcze przyjechała karetka i policja. Widzieli 3 auta stojące na miejscu wypadku, jedno uszkodzone z boku ale trudno cokolwiek więcej powiedzieć. |
Z Anią nie miałem okazji się poznać tylko praktycznie korespondencyjnie. Pewny jednak jestem ,że jeszcze się spotkamy. Szerokiej drogi Ashanti .
|
Cytat:
|
mam nadzieję, że tam gdzie teraz jesteś jest Ci lepiej.
będę tęsknił poza tym brak mi słów życzę siły rodzinie - my jakoś sobie poradzimy. [i] |
Moje kondolencje dla rodziny i bliskich Ani.
MECENAS |
Hereby I would like to express my condelences, also, in the name of the Africa Twin Club Hungary. A great loss for everyone.
Ashanti has departed for a never ending journey, where he is going to ride with many other biker friends. We wish them wide roads... From now on one more star is shining to us from the sky. „Being on the road means happiness. Arrival is death.” Hope You'll never arrive Ashanti! |
Jako nowy nie miałem tego szczęścia poznać Ani....nie zdążyłem...nachodzą mnie w takiej chwili straszne myśli...jeszcze nie ruszyłem na trasę tej wspaniałej przygody na motocyklu...pogrzeb 6 sierpnia,a ja egzamin mam 7 ....ciężko...
Żegnaj Aniu |
Czytam i uwiezyc nie moge.To jakbym czytal przekaz z Iraku lub Afganistanu-ze ktos znow zginal.To takie smutne.Do tego sie nie da przyzwyczaic.
Wielka strata. Kondolencje dla rodziny |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |