![]() |
Ktos bedzie lecial z Bialegostoku w piatek ok. 17.30? ....dolaczylbym
|
A bedzie kto wozem jechał z Białego lub okolic? O zaopatrzenie mnie się rozchodzi coby dostarczyć, koszuli znaczy się. Nazamawiali i tere mnie kuń nie uciongnie jak zapakuję :D
|
do bielska z białego to wiem kto wozem regularnie lata, ale na tą strzelnicę specjalnie to raczej słabo.
|
jendrus moje koszulki możesz zostawić w domu odbiorę w poniedziałek
|
Niestety dupa, Stado nie przyjedzie tym razem.:(
Bawcie się dobrze.:at: |
To mnie już nie ma Rolnicy i organizatory jak by co jeszcze to juz na tel :Thumbs_Up: czekamy i widzimy się jutro :) :at:
:zdrufko: :chleje: :friday: :beer2: :lol19: :dizzy: ;) :D |
Jendrus. Jeżeli nic się nie znajdzie to myślę, że możesz wszystkie koszulki dla podlasiaków zostawić w domu a przywieźć tylko te co zamówili ludzie ze świata. My już między siebie rozprowadzim jakoś później. Może niepotrzebnie mówię za wszystkich ale wydaje mnie się to logiczne.
AAA i jeszcze. Onanizatory pojawią się na miejscu w godzinach popołudniowego zbioru jaj konsumpcyjnych. Jakby kto wystartował za wcześnie to polecam zwiedzić np hitlerowski obóz zagłady w Treblince. Kawałek drogi. Brać kubki, miski, chińskie zupki, gorące kubki, kawe, harbate- będziem mieli jeden czajnik alektryczny. Na noc wskazane termofory. Pogoda zapowiada się na powtórkę z chlewa sprzed dwóch lat czyli mrozek w nocy a w dzień piękne słońce. Za uszczerbek na zdrowiu nie ponosimy odpowiedzialności. W rozumieniu prawa rajd podlaski nie jest usługą turystyczną. |
Taka mała sugestia, propozycja, podpowiedź organizatorom... tak np było na zlocie gdzieś na Ukrainie... ostatnio padało, błota trochę jest...
http://1.bp.blogspot.com/-ro0wFj1pu-...0920915-12.jpg |
Endrju, moja połowica będzie jechać w sobotę puszką z panią Rafalską więc może zabrać koszulki. Jak coś to PW albo tel.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:20. |