![]() |
Dajcie spokój, moim zdaniem wątek zupełnie niepotrzebny. Powoduje tylko, że sami urabiamy sobie opinie. Wygląda tu tak, jakby na zakończeniu odbyła się jedynie chamska najebka z dymami i nic więcej. Gdzie bawi się tylu krewkich chłopaków, jakieś straty muszą być, a przecież nikt sie rozwalił, nie skasował motocykla, nikt nikomu buzi nie obił, wszyscy się dobrze bawili i jak znam życie wielu było, co z radością patrzyło na zaklinanie przez Ropucha śniegu :)
trzeba tylko trochę "posprzątać": pokryć straty, naprawić zniszczenia, i pani Kierowniczka i właściciele ośnieżonych motongów na pewno dadzą się ułagodzić, i będzie po sprawie. |
Coś mi się zdaje że musimy jakieś szybkie spotkanie "rozluźniające" zorganizować.
Wydawało mi się że temat jest już dawno zamknięty ale widać, że w dalszym ciągu niektórzy mają jakiś niedosyt. |
Mają niedosyt Ci których nie było na zakończeniu, i najwięcej do gadania.
Giziu, Ropuch normalna zawiść ich skręca. Spotkanko rozluźniające? Jestem zaaaaa. Tylko teraz to narty już mi w głowie, ale jedno nie wyklucza drugiego. pozdr. |
Popełniłem przelew w kwocie 80zł na konto Mateo.....więcej w tym temacie się już nie wypowiem :)
Pzdr i do miłego na jakimś rozluźniającym w doborowym gronie :) |
Cytat:
|
Mam nadzieję, że zabierzesz mnie ze sobą! A, i noclegi w tym samym składzie - bez Sławka, Gizia , JarkaAT nic z tego.
|
Lena, bardzo się cieszę że te dwie noce spędzone z Tobą-Wami zapamiętałaś i tęsknisz za nimi.
Ja też nie mogę się doczekać następnego spotkania. A propos, to chyba już czas coś planować :) |
Dzień dobry, zastałem Puszka?
Znany jest na tym forum zwyczaj usilnego proszenia, ponawiania próśb i jeszcze raz przypominania w celu publikacji jakiejś relacji. Więc ja nieśmiało zaczynam prosić o filmik z zakończenia. A żeby nie było, że należę do tych, co tylko biorą - załącznik owijam w podanie i stawiam przed monitorem. Pozdrawiam |
lena towarzystwo miejmy nadzieję nie zmienione będzie( przynajmniej nie mniejsze) na rozpoczęciu, także kto prędzej się pojawi będzie rezerwował miejsca dla składu z zakończenia :)
|
Chłopcy, trzymam Was za słowo.Do miłego!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |