Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Zakończenie sezonu w Afryce - podsumowanie (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=1929)

Zoltan 06.12.2008 10:04

Dajcie spokój, moim zdaniem wątek zupełnie niepotrzebny. Powoduje tylko, że sami urabiamy sobie opinie. Wygląda tu tak, jakby na zakończeniu odbyła się jedynie chamska najebka z dymami i nic więcej. Gdzie bawi się tylu krewkich chłopaków, jakieś straty muszą być, a przecież nikt sie rozwalił, nie skasował motocykla, nikt nikomu buzi nie obił, wszyscy się dobrze bawili i jak znam życie wielu było, co z radością patrzyło na zaklinanie przez Ropucha śniegu :)

trzeba tylko trochę "posprzątać": pokryć straty, naprawić zniszczenia, i pani Kierowniczka i właściciele ośnieżonych motongów na pewno dadzą się ułagodzić, i będzie po sprawie.

giziu 06.12.2008 16:08

Coś mi się zdaje że musimy jakieś szybkie spotkanie "rozluźniające" zorganizować.
Wydawało mi się że temat jest już dawno zamknięty ale widać, że w dalszym ciągu niektórzy mają jakiś niedosyt.

zbyszek_africa 06.12.2008 18:37

Mają niedosyt Ci których nie było na zakończeniu, i najwięcej do gadania.
Giziu, Ropuch normalna zawiść ich skręca.
Spotkanko rozluźniające? Jestem zaaaaa.
Tylko teraz to narty już mi w głowie, ale jedno nie wyklucza drugiego.

pozdr.

Ropuch 06.12.2008 18:51

Popełniłem przelew w kwocie 80zł na konto Mateo.....więcej w tym temacie się już nie wypowiem :)
Pzdr i do miłego na jakimś rozluźniającym w doborowym gronie :)

wojtekm72 07.12.2008 00:38

Cytat:

Napisał zbyszek_africa (Post 34645)
Mają niedosyt Ci których nie było na zakończeniu, i najwięcej do gadania.
Giziu, Ropuch normalna zawiść ich skręca.
Spotkanko rozluźniające? Jestem zaaaaa.
Tylko teraz to narty już mi w głowie, ale jedno nie wyklucza drugiego.

pozdr.

Tak , tak było super i Im szkoda , koniec tematu - "zakończenie" moje pierwsze - ale nie statnie. Juz nie mogę się doczekać rozpoczęcia :)

lena 07.12.2008 16:40

Mam nadzieję, że zabierzesz mnie ze sobą! A, i noclegi w tym samym składzie - bez Sławka, Gizia , JarkaAT nic z tego.

giziu 07.12.2008 18:27

Lena, bardzo się cieszę że te dwie noce spędzone z Tobą-Wami zapamiętałaś i tęsknisz za nimi.
Ja też nie mogę się doczekać następnego spotkania.
A propos, to chyba już czas coś planować :)

ATomek 07.12.2008 21:15

Dzień dobry, zastałem Puszka?
Znany jest na tym forum zwyczaj usilnego proszenia, ponawiania próśb i jeszcze raz przypominania w celu publikacji jakiejś relacji. Więc ja nieśmiało zaczynam prosić o filmik z zakończenia. A żeby nie było, że należę do tych, co tylko biorą - załącznik owijam w podanie i stawiam przed monitorem.
Pozdrawiam

JarekAT 08.12.2008 00:17

lena towarzystwo miejmy nadzieję nie zmienione będzie( przynajmniej nie mniejsze) na rozpoczęciu, także kto prędzej się pojawi będzie rezerwował miejsca dla składu z zakończenia :)

lena 08.12.2008 18:59

Chłopcy, trzymam Was za słowo.Do miłego!

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57.