![]() |
Super imprezka! Podziekowal (i zaliczyl 4 wpis) :P
|
To i my sie odmeldujemy. Doturlaliśmy się bez niespodzianek. Było super jak zawsze. Dzięki jeszcze raz.
|
Heja,
Dzięki za fantastyczną imprezę, było mega! Podziękowania dla Organizatorów, robicie fantastyczną robotę! Przy okazji, pozdro dla Ekipy Podlaskiej :) |
Ja rowniez dotarlem. Kolejny Izi za nami. Super impreza w wyborowym jak zwykle gronie. Dziekuje organizatorom za caly trud.
Niestety kolejne spotkanie na Izim dopiero za rok :( Pozdrawiam, Kamyk |
Święta, święta i po świętach... ale już czekam na kolejne! Super zabawa, serdeczne dzięki Pomarańczowym! Wszystko zagrało, pogoda, rzepak zakwitł kiedy trzeba, muzyka była mega, a nawet koszulki zrobiły się ładne ;-) Będzie co wspominać. Dzięki Zaczekaj za fotki! Anka z Jochenem na krówce: mistrzostwo świata!
P.S. MyGosia dzięki za sprostowanie |
Również dołączam się do podziękowań za super imprezę :) Mam nadzieję, że Podlasiacy jak i wszyscy inni dotrą spokojnie. Pozdrowionka !
|
Dziękuję orange power za włożony trud, wszystkim za rozmowy i pomoc przy kapryśnej królowej, której tak na zamku się spodobało, że robiła wszystko by na nim zostać. I niech ktoś zacznie wątpić w słuszność wożenia łożysk na wymianę to będzie tego żałował do następnego IZI meeting 2015.
|
Dziękuje za super imprezkę i do zobaczenia...
Pozdrawiam |
Cytat:
Ja chyba siedzialam gdzies z tylu. |
Zaczekaj dzięki za zdjęcia! Jakąś namiastkę chociaż mam z tego co mnie ominęło.
Czekam na resztę fotorelacji. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |