![]() |
Naczelny doleciał do domu :)
Mega impreza! CHyba sobie wybuduje bunkier!!! :) |
Dzięki wszystkim za ten czas.
|
http://i29.tinypic.com/33ccgwn.jpg
Czyli nasz spacer to był tylko z obiektu 724 do dworca "Marta". osz!! :) |
Impreza super!! off dał w kość :vis: ale dzięki wam bawiłem się świetnie oby więcej takich imprez :bow: Ale śledzi nie zjem chyba do końca życia :D
|
Również dotarłem cały. Dzięki wszystkim, a w szczególności Organizatorowi :D
Naczelny mapka daje do myślenia, trochę się tam szło z Pzw 724 do tego dworca, a to tylko taki kawałeczek wszystkiego :dizzy: |
Mimo ze ucieklem w sobotę rano to melduje sie ze dojechalem cały. Dzięki wszystkim za fajne spotkanie.
|
Ja też dotarłem do domu trochę poobijany ale cały ,dzięki wszystkim za spotkanie.
|
No i przyszło mi się zarejestrować na FAT :)
Chciałbym podziękować Fabrizio za imprezę, a wszystkim przybyłym za miłe towarzystwo. A szwedom gratuluję przysmaku :) teraz wiem już co kupić kumplowi na urodziny :) ( Qdłata też dziękuje-bardzo jej się podobało) |
Zdaje się, że dotarłem do domu, nawet chyba jestem w pracy. Pewności nabiorę za kilka dni. Wielkie dzięki Fabrizio za organizację i wszystkim za to, że jesteście zajebiści. Będzie KTM jak nic :D
|
Ok również dotarliśmy z Punciakiem do Wrocka- dzięki za wspólnie spędzony czas i uświadomienie ile jeszcze drogi przed Zielonym do jazdy po off-ie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |