![]() |
Czekam na więcej :-)
wytapatalkowano |
Odyyyyebałe¶ niezł± "zmote"...fajowy kijek ver.rejlii;)
Rób Wasc relacjo-opowiastke. |
Wjechales do wulkanu w welnianym kubraczku?, :)
Chce czytac czytac az padne! Przelej na ekran uczucia ,ktore zebrales.Jesli wprawia mnie w wibracje.. Zaplace :) |
Ten biały "misiek" bardzo rejli-twarzowy. Klim, ani chybi:D
S.U.P.E.R. i nie olewaj stada wyczekuj±cych na relację :drif::drif: pzdr J. |
Cytat:
A jeżeli Cię zipo wprawi w wibracje, to nie mi, tylko jakim¶ dzieciakom pu¶ć kasiorę, albo komu¶ kto planuję tak± wycieczkę :) |
Quote:
<table border="0" cellpadding="5" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Originally Posted by zipo http://africatwin.com.pl/images/buttons/viewpost.gif Wjechales do wulkanu w welnianym kubraczku?, :) Chce czytac czytac az padne! Przelej na ekran uczucia ,ktore zebrales.Jesli wprawia mnie w wibracje.. Zaplace :) </td> </tr> </tbody></table> Relacja się pojawi, obiecuję :) Po prostu...pisarz ze mnie lichy, a nie chcę odwalić chały. Z tej też uwagi muszę co nieco ogarn±ć temat relacji jako takiej, bo opcja "siadam i piszę" odpada na razie. Postaram się zrobić tak, żeby przed końcem roku już co¶ się pojawiło :) A jeżeli Cię zipo wprawi w wibracje, to nie mi, tylko jakim¶ dzieciakom pu¶ć kasiorę, albo komu¶ kto planuję tak± wycieczkę :) Bedzie jak mowisz:Thumbs_Up: NIech no tylko Twoim sladem moj duch sie wzbogaci a szczesliwosc poczujac, nie dbam o mamone i wydam gdzie wskazesz.Proszem mocno tez,by bylo cos o tym, czy bylo goraco... Nie w wulkanie bo pewnie bylo ale wtedy, gdy zwedziles delikatnego "Plecaczka", ktory sila rzeczy i strachem nieznanego, przylgnac musial niechybnie do Ciebie :) Ty tam.."Plecaczek" blisko,na drodze slisko.. Cos wtedy sie dzialo, gdy zblizylo sie do ciala cialo.Wiem,ze goraco bylo , ale jak to sie zakonczylo? Kumasz ? ...momenty musza byc takie i pikanterii dodawaj.Cie bardzo ale to bardzo pleassse.. Cierpliwie poczekam:rolleyes: |
najbardziej uwielbiam zaciesz; Twoj i ludzi ktorzy Cię otaczaj± :)
|
eee nie bałe¶ się tam wpa¶ć Maurosso? :)
Pisz Pan tak, żeby na cał± zimę wystarczyło :) |
:bow: MEGA!!!!!!!!!!!!!!!
a tak technicznie, to jak± masz kamerkę? Fajne dalsze plany wychodz± np. te balony |
Maurosso sssssssuper zajawka:Thumbs_Up:
a teraz dawaj i to natentychmiast, resztę;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |