![]() |
Z tańcami było dużo mocniej, niż Balzimir załączył :D Oj działo się, a potem nagle Wojtkowy Duch Puszczy z Podlasia wyłączył mi prąd i... Hehe, przednia impreza była! Zaś sobotni chillout nad Pilicą, bezcenny...
Dzięki Onanizatorom (Sołtys, Stopa - respect!) i Wszystkim, którzy przyjechali i się doskonale bawili, oraz ekipie Podlasia, z którą wracałem większość trasy do dom. Biała to WY! Do następnego! |
Ja również melduję się cały i zdrowy... Dzięki za spotkanie i do następnego razu...
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
Dotarłem bez przygód, choć upał dał mi dupę. Impreza, tradycyjnie, pierwsza klasa. Podlaskie trunki+ogórki sprawiły, że wyglądałem dziś rano jak własny stary :dizzy: Alkomat forumowy jednak świecił na zielono ;)
|
Wróciłem cały i zdrowy. Bardzo dziękuję za zajefajną atmosferę i super ubaw po pachy. Było super, lęki rozwiała zielona dioda na żółtej zabawce. Było suto. Szacun za organizację Łodziakom !!! Pozdrowienia dla wszystkich.
|
I my też dojechaliśmy do domu.
DZIĘKUJEMY ŻE MIELIŚCIE OCHOTĘ PRZYJECHAĆ. CIAŁ |
Fajnie Was było znowu zobaczyć :Thumbs_Up:
Rozmowy pod recepcją zostaną jeszcze na długo w mojej pamięci :haha2: To Wy tworzycie klimat tej imprezy, a ten jest nie do podrobienia. Dziękujemy:bow::bow::bow: |
Nienawidzę WAS !!!:p
|
Lubuski Team dotarło do domu :D:D:D Dziękujemy organizatorów za imprezę było tak jak się spodziewałem ( ludzie stworzą atmosferę a nie lokalizacje ;) ) Ferdek i Aga dziękuje za miły towarzystwo nad rzeką i nie tylko, Miras jesteś nie do podrobienia i tak trzymaj :D:D:D z reszta każdy z was jest nie do podrobienia i za to was lubię :bow::bow::bow:
Zapraszam was teraz na zakończeniem w Lubuskim tylko uwaga !!!! ja nie będę was oszczędzał jak Sołtysa :umowa: u nas macie się spocić aż ciurkiem po dupie wam poleci :D:D:D:D Poniżej macie linka do fotek co ja i nasz Germański niepijące kolega pstrykał ( Bartek pamięć była pełniutka :haha2: ) https://photos.google.com/share/AF1Q...liMnQ3ZDI3WnlR |
BBI na miejscu, rozpakowane nawet :)
Takiej pogody w Białej jeszcze nie było! Kajaki były genialne :) W domkach nie smierdzialo :( Było ciepło i przytulnie. Jak w rodzinie. Dziękuję! |
Było cudnie. Bardzo Wam wszystkim dziękujemy za jak zawsze świetną imprezę.
Basia i Kwintal |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |