![]() |
Tak Sławku :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Kufry kupiłem na stronie givi ze stelarzem do X-ADV sa bardzo wytrzymałe w Rumuni na Transalpinie wykrzaczylem sie z nimi na kamienistym poboczu bo chcialem selfika płynąć i tylko dwa drobne wgniecenia, stelaż jest bardzo sztywny i wytrzymały wbrew pozorom. X-ADV sprzedałem ale kufry sobie zostawiłem i tylko stelaż dokupiłem do Afry. Mocowanie mono key
Jest proste i bardziej niezawodne a mono lock jest według mnie za bardzo przekombinowane Na jednym zdjęciu są podane numery katalogowe kufrow i stelaża. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
Dodam jeszcze że jak kupisz stelaż kappy i kufry to z kurami dostajesz mocowania do tego stelaża
Plus dodatkową wkładkę zamka np.do skrzynki narzędziowej i wszystko otwierasz jednym kluczem Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
To mocowanie jest z kuframi w komplecie. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4f447b90b2.jpg
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
@Traveler :Thumbs_Up:
Dzięki za pełną informację, co jest tutaj rzadkością niestety :smoking: |
Panowie pytanie. Jestem całkowicie zielony i dopiero o tygodnia szczęśliwym posiadaczem NATki. Będę uzbrajać ją w kufry. Zdecydowałem się na APDURO, ale pytanie brzmi, czy można je założyć na stelażu SW Motecha EVO? Miałem takie założone na CB 1300 i mam o nich bardzo dobre zdanie. drugie pytanie brzmi czy kufer w rozmiarze L apduro jest optymalny i jak wygląda kwestia ładowności bo na bagażniku znalazłem naklejkę która mówi że maksymalnie 10 kg jak to traktować? LwG
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
naklejkę traktuj poważnie, chyba że nie będziesz z centralnym po wyje*bach latał. jest trochę zdjęć w sieci peknietej rany pomocniczej. sam kufer z mocowaniem parę kilo waży.
Ja mam centralny bardzo duży, ale używam go tylko na asfalt i nie ma problemów. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
Czołem! Planuję samemu zrobić z amelinium płytę/adapter pod rotopaxa, aby montować kanister po wewnętrznej stronie lewego stelaża, za sakwą. Ćwiczył ktoś może podobne rozwiązanie i może podzielić się np projektem z wymiarowaniem do wypalenia lub innymi informacjami, jak to zrobić dobrze?
Dzięki! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46. |