Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   XXII Rajd WIR (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=35821)

Banderas4x4 17.10.2019 15:21

Cytat:

Napisał frog (Post 655138)
Witam serdecznie widzim się 18-20 pazdziernika 2019.Podaje namiary na hotel i życzę miłego pobytu.

Otrząsnąwszy się z lekkiego szoku że taka banda imprezę mi pod samym domem organizuje, nie może i mnie na niej zabraknąć. Liczę po cichu że będzie komu pomóc w targaniu mojego żelastwa przez co trudniejsze odcinki i wybaczycie mi nikłe w materii offroadu motocyklowego pojęcie, co zrekompensuję zapleczem technicznym w postaci lichego co prawda lokalowo warsztaciku (stodołowego), ale za to pełnego przeróżnych narzędzi oraz osoby mojej skromnej, aczkolwiek mechanicznie uzdolnionej :D
Królestwo moje zlokalizowane jest kilometr od przytulnego skądinąd zakątka nazwanego szumnie "hotelem" więc gdyby zaistniała nagła potrzeba - jestem do dyspozycji Waćpanien i Waszmościów :)
:mobile: - oby się nikomu nie przydał ;) 697739875

sebazaz 17.10.2019 18:34

Cytat:

Napisał Banderas4x4 (Post 655415)
Otrząsnąwszy się z lekkiego szoku że taka banda imprezę mi pod samym domem organizuje, nie może i mnie na niej zabraknąć. Liczę po cichu że będzie komu pomóc w targaniu mojego żelastwa przez co trudniejsze odcinki i wybaczycie mi nikłe w materii offroadu motocyklowego pojęcie, co zrekompensuję zapleczem technicznym w postaci lichego co prawda lokalowo warsztaciku (stodołowego), ale za to pełnego przeróżnych narzędzi oraz osoby mojej skromnej, aczkolwiek mechanicznie uzdolnionej :D
Królestwo moje zlokalizowane jest kilometr od przytulnego skądinąd zakątka nazwanego szumnie "hotelem" więc gdyby zaistniała nagła potrzeba - jestem do dyspozycji Waćpanien i Waszmościów :)

I to jest fachowe podejście do tematu :)

KOWAL5000 18.10.2019 09:26

Cytat:

Napisał Banderas4x4 (Post 655415)

taki "warsztacik" to Seba ma w plecaku

golab 18.10.2019 09:49

Seba to ma, śledzie i bimber :)

sluza 18.10.2019 09:58

A właśnie Gołąb, ludzie na mieście gadają, dokładnie na Przędzalnianej, że zajebiste zupy robisz. Skoro nie jeździsz, pić nie możesz, to może obudziłbyś mnie w sobotę rano ciepłym kremem z białych warzyw (tylko nie szukaj ukrytych znaczeń, o zupę chodzi a nie o polucje)

golab 18.10.2019 10:21

Dla Ciebie wszystko :), jednak nie w tą sobotę słonko:) i nie ma TU ukrytch podtekstów :)

Afro_BAU 18.10.2019 10:35

Romantyczna kolacja ze śniadaniem się kroi? W dodatku z happy end'em.

Fox_49 18.10.2019 10:43

Gołębia boli głowa i nie będzie w sobotę zupki.

golab 18.10.2019 11:00

Widzisz Śluza już insynuacje..... a miał być tylko biały krem :)

sluza 18.10.2019 11:04

Typowe, wsiuny nigdy okresu nie mieli :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06.