![]() |
1 Załącznik(ów)
skoro już tak chcecie się siostry bawić :D
www.musketvtwin.com musket - ręczna robota = dwa bullety 500 w jednym. jest też wersja 700 czyli dwie 350tki na jednym wale. śliczne - nawet Jay Leno miał z nimi odcinek. |
Matjas ,a Idż Pan w ...uj z tymi Twemi pomysłami ;)
Założę się o cygaro skręcane na udzie Pięknej Kubanki, że RE ,nie doczeka przyszłej zimy :D |
1 Załącznik(ów)
Gdzieś w Lasach Janowskich.
|
Ja mam ambitny plan latem wyjechać mają emką. Silnik już odpalony, teraz pora na malowanie.
|
Siwy może połączymy siły :) w mojej tylko przegub do wymiany nowe aku i badania aha i znów sobie przypomnieć że ruski nie mają hamulcy tylko spowalniacze :)
|
wystarczy się nie rozpędzać Gołąb :D to nie powinno być trudne :D
|
Cytat:
Fajny motur. Gratuluję. Rób fotoleracje jak będziesz dłubał. To będzie miła alternatywa do cyklicznego pierdolenia na temat zarazy i innych takich. |
Cytat:
Ruskiem rozpędzać ? ha ha ha |
Cytat:
Dzięki Czarny. Już wczoraj było tańczone czyszczenie gaźnika, otaśmowanie króćca zanim wymóżdżę nowy i moto zaczęło w końcu chodzić jak trzeba. Chciałoby się dzisiaj oliwę pomieniać i pojechać gdzieś w pola chociaż bo jeszcze blachy brak ale takiej pogody to ja dawno nie widział a parę lat już dał Bóg pożyć. Może chociaż jednak ta oliwa i trochę pucowania :D |
Chińskie klasyki są też niczego sobie :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |