![]() |
Bluza świetna, sprawdza nam się w każdych warunkach, polecam.
Pytanie czy planowane są bluzy o mniejszej gramaturze oraz czy planowane są wersje z kieszeniami/kieszenią |
1.majkowski1 - bluza z makiem na pół rozmiar L
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 7.BUZKA11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL 8. Majo - bluza z zamkiem do połowy rozmiar L, jeżeli będzie za mała mogę wymieć na większy rozmiar?[ 9. Mikelos - typ B, zamek po całości, rozmiar L |
1.majkowski1 - bluza z makiem na pół rozmiar L
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 7.BUZKA11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL 8. Majo - bluza z zamkiem do połowy rozmiar L, jeżeli będzie za mała mogę wymieć na większy rozmiar?[ 9. Mikelos - typ B, zamek po całości, rozmiar L 10. Grzesiek - typ B, zamek po całości, rozmiar M |
Można prosić zdjęcie w kolorze, który będzie wykonany? Przejrzałem wątek i nie jestem do końca pewny.
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:23. |