![]() |
Mam i ja... :smoking: Co tu pisać, klasa! Dziękuję wszystkim zaangażowanym w organizację.
|
Creme de la creme
Dziękuje organizatorom akcji . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Ja też dziękuję. ;)
Zrobimy jeszcze jedną dogrywkę w połowie lipca, jeśli będą chętni. 1.wierny 1szt. |
To i ja się z chęcią dopiszę do koszulkowej listy na drugą edycję :)
1.wierny 1szt. 2.Blacker 2szt. |
1.wierny 1szt.
2.Blacker 2szt. 3.Burkinafaso 2 szt khaki L i XL |
1.wierny 1szt.
2.Blacker 2szt. 3.Burkinafaso 2 szt khaki L i XL 4. Śwagier 2 szt /M/ czarne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Wierny paczka dotarła, wielkie dzięki !
|
Ja również otrzymałem swoją przesyłkę, koszulka faktycznie prima sort. Naklejek starczy mi do emerytury :)
Dziękuję za zaangażowanie Pozdrowienia dla inicjatorów akcji |
1. Szymon 25. Rozmiar L 1x czarna 1x szara
2. Grzechu 2012. Czarna XL 3. Chemiczny czarna XL 1 szt 4. Maximus Max 2szt. 4XL czarna i ciemno zielona 5. Pirania, czarna 2 XL, 2 sztuki. 6. s4k3, czarna, rozmiar L, 1szt. 7. Fazi czarna 3szt , rozmiar L 8. Kacior 3 khaki 3XL, 3 szare 3XL, 3 czarne 3 XL, 1 khaki XL 9. wierny 1szt L olive, 1L p.grey, 2szt czarna XL 10. ziutek2002, czarna, rozmiar L, 1szt. 11.pomaranczowy,khaki XL,czarna XL 12. zimny, męskie: 1x szare M, 2x czarne M[/QUOTE] Osoby z tej lisy, które jeszcze nie wysłały przelewów, mogą to już robić. Najlepiej z dopiskiem w tytule przelewu: Akcja charytatywna koszulki FAT edycja 2. plus oczywiście nick i dane do wysyłki. Dzięki koledzy Karlos i Radosss. Pozdrawiam serdecznie. ;) |
Odebrałem, dziękuje!!!!
Jakby ktoś chciał zamienić L na XL to niech pisze, zaskoczyła mnie wielkość koszulki XL :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |